hayattan bezdirdim heralde farkında degilimde amaoh iyi olmus
Haha onun altına da triangle mı yazacağım?Ekle tabii. Bir de üçgeni ekle Lune'nin özel isteği.
doggie style pee mi ne adıHaha onun altına da triangle mı yazacağım?Hatta köpek işeme pozisyonu, istiridye falan da eklermişim
Elbette o yok köpek işeme yok ne var o zaman bu tabloda?Haha onun altına da triangle mı yazacağım?Hatta köpek işeme pozisyonu, istiridye falan da eklermişim
Onu sen isteyeceksin ve irade. Başkası yardımcı olamazBeni spora başlattınız ne güzel bir de sigarayı bıraktırsanız ne güzel olur ne yapsam ne etsem de bıraksam şu sigarayı
doggie style pee mi ne adı
Mekik, şınav hatta barfiks bile var ve diğer klasik sporlar işteElbette o yok köpek işeme yok ne var o zaman bu tabloda?
Ciğerlerini zehirlediği için nefes kapasiteni düşürüyordur canım. Yine de senin kararın ancak sonuca varabilir, herkes ister ama sen istediğin gün sigara bitmiştir senin için.La lune sigaralı kıza bayıldımböyle olıyım içiyim boşver çook istiyorum bırakmayı ama ailem nişanlım bütün çevrem içiyor cesaret edemiyorum bir türlü. spor yaparken muhtemelen o yüzden zorlanıyorum nefes nefese kalıyorum yada hamlıktandır belki bilmiyorum. Belki bi gün yazarım buraya bıraktım ben diye :)
Yemek nasıl yapılır vol 2Arc bebeğim öğren bunları.
Var tabii nereleri çalıştırmak istiyorsun tatlım?Bugün spora gitmesem de evde birşeyler yapmak istiyorum.
Önereceğiniz video var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?