facebook ismimin yanına erkek arkadasımın adını yadımda uzak dursunlar
Kıyamam sana norwem yaa ondandır büyük ihtimalle, terle beraber çarpmıştır. Biraz canın yanar ama ısıtacak hareketler yapabilirsen geçiyor.oy lunem omzum aşırı ağırıyor
dün spordan çıktım aşırı rüzgardı bekledim otobüsü ondan mı oldu çıt çıt ses çıkıyor kolumu çevirince :S
engelliycektim ablamda bu sefer beni takip ediyo diye dusunur bosver dediNe yaptın tatlım o konuyu engelledin mi?
he bide benim ayrılıklarımda kimsenin bi sebebi olmuyo lanetlimiyim neyim bilemediminsanlar maziye bakmamalı niye bakarlar anlamam ayrılmışsın demi yani o kadar seviyorsan kaçırmayacaksın olumm derim
Kıyamam sana norwem yaa ondandır büyük ihtimalle, terle beraber çarpmıştır. Biraz canın yanar ama ısıtacak hareketler yapabilirsen geçiyor.
Takip ediyor olsan neden engelleyesin ki? Yine de sen bilirsin canım, canını sıkmasın da aptal.engelliycektim ablamda bu sefer beni takip ediyo diye dusunur bosver dedi
Aynen gün uzuyor bazen pis hafta sonu da uzasa ya. Bir bakıyorum yine pazartesi.su mesai bitsede bende uçsam lunecimazap gibi sıkıldım
he bide benim ayrılıklarımda kimsenin bi sebebi olmuyo lanetlimiyim neyim bilemedim
Ben de en kötü ihtimal squat yaparım canım.. Benim için en önemli olan o şu an :)Bugün dersim azdı kuzum ama yorgunluktan ölüyorum, sınıf çok soğuktu sanırım ondan kollarım ve belim ağrıyor.
Ama sporumu yapacak mıyım? Elbette.
yok oyle bir adam degil rahatsız etmez biraz agır abidirTakip ediyor olsan neden engelleyesin ki? Yine de sen bilirsin canım, canını sıkmasın da aptal.
Canımsın bitti mi dersin?Ben de en kötü ihtimal squat yaparım canım.. Benim için en önemli olan o şu an :)
hayattan bezdirdim heralde farkında degilimde amanaptın cocuklara söyle
Evet eve şimdi girdim daha.. Son ders 5lerde fitness ünitesine geçtik, panoyu bitiremedik yoksa fotoğrafını çekecektim. Squat yok tabi kitapta ama ben onu teacher's special olarak ayrıca ekleyeceğimCanımsın bitti mi dersin?
Evet eve şimdi girdim daha.. Son ders 5lerde fitness ünitesine geçtik, panoyu bitiremedik yoksa fotoğrafını çekecektim. Squat yok tabi kitapta ama ben onu teacher's special olarak ayrıca ekleyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?