- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
sürekli masaj, ağrı kesici ve sıcak su torbasıyla geçiriyorum adetimi desem
kadın olmaktan en nefret ettiğim günler adet günlerimCanim benimm
Bendensin.sürekli masaj, ağrı kesici ve sıcak su torbasıyla geçiriyorum adetimi desem
her ay işkence gibi yaBendensin.
Herhangi bi foto varmı cnm bahsettiğini hic görmedimNetten aldim kizlar ben hepsiburadadn
Sen ne zaman olmustun en sonnBenimki de başlamadı gitti ya off..
Senin yapman hic iyi olmaz o zaman kuzum işkence olur resmendaha ilk günüm canım yaolmadan 3,4 gün önce ağrılarım başlıyor sonra 3.4. gününe kadar ağrım oluyor
Benimde 3oldu agrilarm bitti şukur:)Benimki yarin 3. Günüm biraz belim agriyo sadece
yani bir yaparsam bi daha toplıyamam heralde kendimi canım bi dha yaparsanız ama katılırım ona :)Sen ne zaman olmustun en sonn
Senin yapman hic iyi olmaz o zaman kuzum işkence olur resmen
Benimde 3oldu agrilarm bitti şukur:)
Bugün rest yapmak zorunda kaldım :) Kedim ishal oldu , birde sobada poposunun azcığını ve popo bitişindeki kuyruğun bir kısmını yaktı
Onunla ilgilendim bütün gün yavrum çok hırpalandı halsiz kaldı .. Bende yandığını bilmiyordum ilk anlamadım ıslak mendille sildi daha da acıdı kuzumun canıŞimdi iyi gibi uyuşturucu krem sürdüm . .
Öyle yani . Yarın devam , akşam kaçak yaptım iğrenç yağlı pis şeylerle
Sen de hakem olursunyani bir yaparsam bi daha toplıyamam heralde kendimi canım bi dha yaparsanız ama katılırım ona :)
Herhangi bi foto varmı cnm bahsettiğini hic görmedim
Coook Teşekür ederim şekercimEkleyim he.emen tatlm
Sen yenisini aldn mi:)Eki Görüntüle 1462755
thing maste aleti
Yokk almadim ama alcam ondan daha iyi iç bacagi hiç bisey calistrmiyo bide sumo deadlift mütiş :)Sen yenisini aldn mi:)
Bende yeni hareketler buliim kendimeYokk almadim ama alcam ondan daha iyi iç bacagi hiç bisey calistrmiyo bide sumo deadlift mütiş :)
Hayatım hafta sonu akşam evde olabılırım uyarsa yaparım tabıkıde.. benım nısanlım cmrts ogledn snra pazar tam gun ızınlı o yzden onla oluyorum.. ama ben akşam yaparım cogunluga uyarım ya akşam usta mustada olmaz evde daha ıyı benım ıcın.. yınede cogunlugu belırleyın sız ben size uyarım..Tamamdrr:)
Ya 40dakika yazinca cikiyo youtubede o yuzden
Haftasonu niye yapamazsn kuzum
4 haftada bir olmam lazım, işte bu hafta olmam gerekti olmadım.Sen ne zaman olmustun en sonn
Senin yapman hic iyi olmaz o zaman kuzum işkence olur resmen
Benimde 3oldu agrilarm bitti şukur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?