- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Tamam bebegn sabah kararlastiririzHayatım hafta sonu akşam evde olabılırım uyarsa yaparım tabıkıde.. benım nısanlım cmrts ogledn snra pazar tam gun ızınlı o yzden onla oluyorum.. ama ben akşam yaparım cogunluga uyarım ya akşam usta mustada olmaz evde daha ıyı benım ıcın.. yınede cogunlugu belırleyın sız ben size uyarım..
Bende yeni hareketler buliim kendime
Çok şükür bugun bıttı benımama ben reglim
Cok tşk ederim şekercimEki Görüntüle 1462755
thing maste aleti
Tamam hayatım yazamasamda okurum ben mutlaka.. selinim dedkçe efenim diyesim geliyorrrTamam bebegn sabah kararlastiririz
Foto ekleyin kızlar gaz oluyo bizeBende yeni hareketler buliim kendime
benim daha çoook varÇok şükür bugun bıttı benım
Foto ekleyin kızlar gaz oluyo bize
Gece bilgisayara geciyim de annemde simdi bilgisayatFoto ekleyin kızlar gaz oluyo bize
gaz olsun dye kendi fotomu koycaktım ama calınır korkuyom
diyorsun ki fitim seksiyim güzelimgaz olsun dye kendi fotomu koycaktım ama calınır korkuyom
Tamam hayatım yazamasamda okurum ben mutlaka.. selinim dedkçe efenim diyesim geliyorrr
Kizzz koy da silersin 10dakika icinde hadi hadiiiiiiigaz olsun dye kendi fotomu koycaktım ama calınır korkuyom
kimse totosunu gostermiyo amaKizzz koy da silersin 10dakika icinde hadi hadiiiiiii
O guzel totoyu gormek bizim hakkimiz
virusmu girdi kız noldu varmı prgram tarasanabana yardım edin
pc de her yandan bir reklam çıkıyor kk da birşeye tıklıyorum baska bir şey açılıyor beni yönlendiriyor çıldıricem S:
ne yüklesem ki düzelir
Koy koy koy koyykimse totosunu gostermiyo ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?