1 saat benim programım herkesin değişiyor.canım benım tam yok hep nıyette kalıyosız kac saat yapıyosunuz
boy kılon kac canım ay bı saat yuruyus yapmalıyım ben de en ıyı spor dıyolar1 saat benim programım herkesin değişiyor.
Ahhh Ahhh hem memişler hem göbüş
kımmıs bu tebrık edıyorum onu .. dumduz bır karınnAhhh
Ahhh Ahhh hem memişler hem göbüş
Ben olmadım kesinkımmıs bu tebrık edıyorum onu .. dumduz bır karınn
kımmıs bu tebrık edıyorum onu .. dumduz bır karınn
1.62 kilom 50. Zayıflamak için değil vücudumu şekle sokmak için spor yapıyorum.boy kılon kac canım ay bı saat yuruyus yapmalıyım ben de en ıyı spor dıyolar
azımle olur pes etme yeter canım hava ısınıyo artık bol yuruyus en azından dıye dusunuyorum benBen olmadım kesin
Ama olabilirm de
bende bıraz sıkılasmak ıcın aynen canım1.62 kilom 50. Zayıflamak için değil vücudumu şekle sokmak için spor yapıyorum.
Bende istiyorumOlanı yok ederiz de, olmayanı yoktan nasıl var edecez acaba
Ben o göğüslerden istiyorum
Heytttt aferin kız birbirimize destek olmalıyız hem o da bizim gibi kendini paralıya paralıya olmuştur hava iyi olsun aynen bol yürüyüş bol spor soğuk havada çekilmiyorazımle olur pes etme yeter canım hava ısınıyo artık bol yuruyus en azından dıye dusunuyorum ben
soguk havada usuyup usuyup kalorıferlere yapısırızHeytttt aferin kız birbirimize destek olmalıyız hem o da bizim gibi kendini paralıya paralıya olmuştur hava iyi olsun aynen bol yürüyüş bol spor soğuk havada çekilmiyor
Kıskanmadım ki
gogus buyutme ya oyle kalsın cok buyukte ıyı degıl sırt agrısı yaparBenim kutsal amacım biraz kilo alıp göğüsleri büyütmek, sonra sıklaşıp totoyu toparlamak
İkisini aynı anda yapmaya çalışıyorum
Aynen kuzum bende bel inceliği istiyorumsoguk havada usuyup usuyup kalorıferlere yapısırızınsallah bıraz bel ıncelıgı ıstıyorumm aslında evt destek verelım bırbırımıze
bende kilo verip sıkılaşmak istiyorum ama benim de göğüslerim küçükBenim kutsal amacım biraz kilo alıp göğüsleri büyütmek, sonra sıklaşıp totoyu toparlamak
İkisini aynı anda yapmaya çalışıyorum
Aynen kuzum bende bel inceliği istiyorum[/QUOTE
bunun ıcın ne yapıyosun hangı hareketı canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?