- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Ben de kaban giyiyorum valla, hatta içlik giyiyorum ama yine de üşütüyorum. Geçen sene bu zamanlar kaban falan kalmamıştı valla..Mevsimler oynadi kiz iyice marin sonu iyi gecerdi diye hatrkiyom ben ama hala mont giyuyom mevsimlige gecemedim: D
ben banyoya girip çıkacağım akşam geç dönerim sanırım o zamana kadar sizi kocaman öpüyorum...
Ayva göbeğimi de unutmamışsın
Bu resimleri bulmak için ne yazdın kız google'a? Küsmüş seksi kadınlar.
Kolay gelsin canım, yapabildiğin kadar squat yap. Omzuna ne oldu? Soğuk mu yedin?Kızlar bugün çok ağrılarım var, sadece squat ile geçiştireceğim bugünü sanırım. Omzum zonk zonk zonkluyor. 2 sınavı hazırladım, kaldı 3 tane..
Galiba ya, dün öğleden sonra dersim köydeki ilkokuldaydı, ortaokulla arasında 1 km var. Oraya gidene kadar dondum, kar yağıyordu bide..Kolay gelsin canım, yapabildiğin kadar squat yap. Omzuna ne oldu? Soğuk mu yedin?
Ondandır canım sıcak tutup bir de kas gevşetici kremle masaj yaparsan daha iyi olur. Çok geçmiş olsun.Galiba ya, dün öğleden sonra dersim köydeki ilkokuldaydı, ortaokulla arasında 1 km var. Oraya gidene kadar dondum, kar yağıyordu bide..
Sağol canım :)Ondandır canım sıcak tutup bir de kas gevşetici kremle masaj yaparsan daha iyi olur. Çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?