fitim fitsin fit (squat)

Mevsimler oynadi kiz iyice marin sonu iyi gecerdi diye hatrkiyom ben ama hala mont giyuyom mevsimlige gecemedim: D
Ben de kaban giyiyorum valla, hatta içlik giyiyorum ama yine de üşütüyorum. Geçen sene bu zamanlar kaban falan kalmamıştı valla..

ben hic o gobege ulasamayakmis gibi hissediyorum cok uzak bi hayalmis gibi geliyo

Kızlar bugün çok ağrılarım var, sadece squat ile geçiştireceğim bugünü sanırım. Omzum zonk zonk zonkluyor. 2 sınavı hazırladım, kaldı 3 tane..

Kızlar bugün çok ağrılarım var, sadece squat ile geçiştireceğim bugünü sanırım. Omzum zonk zonk zonkluyor. 2 sınavı hazırladım, kaldı 3 tane..
Kolay gelsin canım, yapabildiğin kadar squat yap. Omzuna ne oldu? Soğuk mu yedin?

Galiba ya, dün öğleden sonra dersim köydeki ilkokuldaydı, ortaokulla arasında 1 km var. Oraya gidene kadar dondum, kar yağıyordu bide..
Ondandır canım sıcak tutup bir de kas gevşetici kremle masaj yaparsan daha iyi olur. Çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…