Tok karnına hem cok yoruyo hem mıde bulandırıyo lunecım cok:SBugün tok yapayım dediğimden mi ne bitmek bilmedi spor. Öldüm bittim ya. Resimler gaza getirmese bırakacaktım. Yine de böyle vücutlar için yorulmaya değer.
Katılalımmm evet desteklıyorum cok eglenırız vallaKızlar topikçe bahar kombini yarışmasına katılalım mı ne dersiniz?
Gidiyim de bikac deneme yapiyimSen zaten kombin yarışmalarının gediklisisin.
Yaz olsa işim daha kolaydı ama yaa.Gidiyim de bikac deneme yapiyim
Bi kac ayakkabi cikartiyim bodrumdan
Pantolon mu etek mi ona bile karar veremedim. Durum vahim.Bahar zorluyo valla bende dusunuyorm dusunuyorum bahara uygun bısey bulmıyom sankı baharda cıplak gezıyoz sanck duyanda ne gıyıyomusum kı
Aman maksat katılmak lunecım bosver ooo piti piti yap gıtsınPantolon mu etek mi ona bile karar veremedim. Durum vahim.
O zaman benim atkı bere ile katılmam lazım. Bereket hava bugün güzeldi.Aman maksat katılmak lunecım bosver ooo piti piti yap gıtsınİşin garıbı eskısehırın havasnda baharda derı motnumu gıyıyodum ben bunu hatrladm bence bolgelere gore bahar kombını dıye degıstırelım yarısmayı:d
Evet yakalamak lazım...Dısardamı cekceksın sen resımlerı? Ben hep duz renk gıyınırım ya cıvıl ıvıl bıseyler lazım alıserısemı cıksam kıO zaman benim atkı bere ile katılmam lazım. Bereket hava bugün güzeldi.
Belki iyi bir zamana denk gelirse iyi olur.
Geleceğini bilsem blazer ceket alasım var ama yarışmaya yetişmez.Evet yakalamak lazım...Dısardamı cekceksın sen resımlerı? Ben hep duz renk gıyınırım ya cıvıl ıvıl bıseyler lazım alıserısemı cıksam kı
Evet canım sende bize katılmaz mısın?Kızlar yarışmaya mı katılıyorsunuz bakiim? Ben daha baharlıkları çıkaramadım, bıktım artık kışlıklardan ya, aynı şeyleri giyip duruyorum.
Yetısır kuzum ya 30.da basvurular baslıck daha 1 hafta surer heralde:SGeleceğini bilsem blazer ceket alasım var ama yarışmaya yetişmez.
Evet canım sende bize katılmaz mısın?
Ben öyle çok şık giyinmiyorum ama ki, bir şansım olmaz yani yarışmada :)Geleceğini bilsem blazer ceket alasım var ama yarışmaya yetişmez.
Evet canım sende bize katılmaz mısın?
Çamaşır yarışması olsa neyse deEvet tıkka topıkce katılalım sende katıl bıze :)
Bahar kombini mi ne var ya kuzu ondan bahsediyor kızçeler..ne yarışması neler oluyor bana da birşeyler anlatın
Bahar kombini mi ne var ya kuzu ondan bahsediyor kızçeler..
Düşünüyorum da aklıma hiçbir kombin gelmiyor, zaten dışarı çıkarken de doğaçlama yaparak giyiniyorumheyaa ben sondan birinci olmaktan usandım totoma fiziğime övgüler ettiler ama oyları vermediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?