fitim fitsin fit (squat)

Bugün tok yapayım dediğimden mi ne bitmek bilmedi spor. Öldüm bittim ya. Resimler gaza getirmese bırakacaktım. Yine de böyle vücutlar için yorulmaya değer.
Tok karnına hem cok yoruyo hem mıde bulandırıyo lunecım cok:S

Bahar zorluyo valla bende dusunuyorm dusunuyorum bahara uygun bısey bulmıyom sankı baharda cıplak gezıyoz sanck duyanda ne gıyıyomusum kı

Pantolon mu etek mi ona bile karar veremedim. Durum vahim.
Aman maksat katılmak lunecım bosver ooo piti piti yap gıtsın İşin garıbı eskısehırın havasnda baharda derı motnumu gıyıyodum ben bunu hatrladm bence bolgelere gore bahar kombını dıye degıstırelım yarısmayı:d

O zaman benim atkı bere ile katılmam lazım. Bereket hava bugün güzeldi.
Belki iyi bir zamana denk gelirse iyi olur.

O zaman benim atkı bere ile katılmam lazım. Bereket hava bugün güzeldi.
Belki iyi bir zamana denk gelirse iyi olur.
Evet yakalamak lazım...Dısardamı cekceksın sen resımlerı? Ben hep duz renk gıyınırım ya cıvıl ıvıl bıseyler lazım alıserısemı cıksam kı

Kızlar yarışmaya mı katılıyorsunuz bakiim? Ben daha baharlıkları çıkaramadım, bıktım artık kışlıklardan ya, aynı şeyleri giyip duruyorum.

Evet yakalamak lazım...Dısardamı cekceksın sen resımlerı? Ben hep duz renk gıyınırım ya cıvıl ıvıl bıseyler lazım alıserısemı cıksam kı
Geleceğini bilsem blazer ceket alasım var ama yarışmaya yetişmez.
Kızlar yarışmaya mı katılıyorsunuz bakiim? Ben daha baharlıkları çıkaramadım, bıktım artık kışlıklardan ya, aynı şeyleri giyip duruyorum.
Evet canım sende bize katılmaz mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…