- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
yaptık valla
Konuyu boş buldunuz tabi dimi?? Yetişin a dostlar konumuzda sigaralar içiliyorrrrr..Enemm yakalandik
Annemle kahve sıgara keyfı yapıyoruz bızLavaboda
Seni biliyolar mi bebegm
Cagrma kız bıtıyo zatenKonuyu boş buldunuz tabi dimi?? Yetişin a dostlar konumuzda sigaralar içiliyorrrrr..
Aslnda annem biliyo da caktirmiyo bana eminimAnnemle kahve sıgara keyfı yapıyoruz bızBabam bılıyo yakaladı ama ıcmıyo gıbı davranıyoz ıkımızde...
Yok kiz daha yakmadim laf yetistirmekten hahaKonuyu boş buldunuz tabi dimi?? Yetişin a dostlar konumuzda sigaralar içiliyorrrrr..
Basta bnım annemde oyleydı okuldan gelınce resmen kontrol vrdı toplardı kac tane sıgaram varsaAslnda annem biliyo da caktirmiyo bana eminim
Babam bilmiyo mu acebaaa
Yok kiz daha yakmadim laf yetistirmekten haha
Oyun benden sevgili 19. Totondan tanıyabilirsem tabii.heyaa ben sondan birinci olmaktan usandım totoma fiziğime övgüler ettiler ama oyları vermediler
Kıyafete değil kombinlerine üzülmüş desene. Ya ne olacak maksat gülmek eğlenmek. Bence çok keyifli olur.Kombin deyince aklıma ne geldi.. Burda bir evde kalan bayan hocaların evine hırsız girmiş birkaç sene önce, tüm kıyafetlerini almış götürmüş. Kadın diyormuş hepsini tek tek kombinleyip asmıştımKötü bir şey ama gülmek geliyor içimden düşününce
Canim yilbasinda arkadaslarm gelmisti onlarin ictigini soyledim bisey demedilet tabi ama odaya girdi annem benim elimdeydi sigara ben kulluge biraktm hemenBasta bnım annemde oyleydı okuldan gelınce resmen kontrol vrdı toplardı kac tane sıgaram varsae kendıde ıcyıgı ıcın zamanla bısey demedı.. ben ıcmesem ıcemezdın sen dıye soyluyodu zaten ama ıctıgım ıcın bısey dıyemedm dıyo Annenın bıldıgıne nerdn emınsın yakaladımı ıcmıyosa hemen alır valla kokuyu dıkkat et..
Ben normalde spor ayakkabı falan takıldığımdan kombin için kara kara düşünüyorum. İşin kötüsü tüm ayakkabılarım da yanımda değil.Ya bu mevsımlerde ayakkabu sorunu yasıyomusunuz sızdebugune kadar hep mevsımlık ayakkabıda zorlanmısımdır yıne dusunuyorum bulamıyorum
Bilmez olurlar mı sence? Sigara kokusunu 1 km öteden alırım.Aslnda annem biliyo da caktirmiyo bana eminim
Babam bilmiyo mu acebaaa
Yok kiz daha yakmadim laf yetistirmekten haha
Yettim gari. Bundan sonra içtiğiniz sigara başı 50 squat ekleyeceğim sporunuza ona göre. Yarın da takip edeceğim sporlarınızı.Konuyu boş buldunuz tabi dimi?? Yetişin a dostlar konumuzda sigaralar içiliyorrrrr..
Aynen, en güzel ayakkabılarım memlekette benim, burda heba olmasınlar diye getirmedim. Birkaç çift ayakkabım var burda sadece..Ben normalde spor ayakkabı falan takıldığımdan kombin için kara kara düşünüyorum. İşin kötüsü tüm ayakkabılarım da yanımda değil.
Aynen yollar o kadar kötü ki hemen topuk dengeleri bozuluyor. Parçalanıyorlar.Aynen, en güzel ayakkabılarım memlekette benim, burda heba olmasınlar diye getirmedim. Birkaç çift ayakkabım var burda sadece..
O ne yaa?kafamda sabahtan beri bir ağrı var
su sekilde anlatıcam
f...g s..t
Atsana linki bende bakayım. Alışveriş yapma isteğim var çok fena.Kızlar yine dayanamıyorum ve pembe jartiyer takım alıcam, benimki beni öldürecek en sonunda, nefret ediyor pembeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?