fitim fitsin fit (squat)

Aslnda annem biliyo da caktirmiyo bana eminim
Babam bilmiyo mu acebaaa

Yok kiz daha yakmadim laf yetistirmekten haha
Basta bnım annemde oyleydı okuldan gelınce resmen kontrol vrdı toplardı kac tane sıgaram varsa e kendıde ıcyıgı ıcın zamanla bısey demedı.. ben ıcmesem ıcemezdın sen dıye soyluyodu zaten ama ıctıgım ıcın bısey dıyemedm dıyo Annenın bıldıgıne nerdn emınsın yakaladımı ıcmıyosa hemen alır valla kokuyu dıkkat et..

he yaa ben sondan birinci olmaktan usandım totoma fiziğime övgüler ettiler ama oyları vermediler
Oyun benden sevgili 19. Totondan tanıyabilirsem tabii.
Kıyafete değil kombinlerine üzülmüş desene. Ya ne olacak maksat gülmek eğlenmek. Bence çok keyifli olur.

Canim yilbasinda arkadaslarm gelmisti onlarin ictigini soyledim bisey demedilet tabi ama odaya girdi annem benim elimdeydi sigara ben kulluge biraktm hemen
Bi de gecen gun ben lavaboda ictim hemen arkamdan girdi kokmamasi imkasizinda imkansiziydi yuzdeyuz anladi

Ya bu mevsımlerde ayakkabu sorunu yasıyomusunuz sızde bugune kadar hep mevsımlık ayakkabıda zorlanmısımdır yıne dusunuyorum bulamıyorum
Ben normalde spor ayakkabı falan takıldığımdan kombin için kara kara düşünüyorum. İşin kötüsü tüm ayakkabılarım da yanımda değil.

Ben normalde spor ayakkabı falan takıldığımdan kombin için kara kara düşünüyorum. İşin kötüsü tüm ayakkabılarım da yanımda değil.
Aynen, en güzel ayakkabılarım memlekette benim, burda heba olmasınlar diye getirmedim. Birkaç çift ayakkabım var burda sadece..

Aynen, en güzel ayakkabılarım memlekette benim, burda heba olmasınlar diye getirmedim. Birkaç çift ayakkabım var burda sadece..
Aynen yollar o kadar kötü ki hemen topuk dengeleri bozuluyor. Parçalanıyorlar.
Süper yeşil süet bir ayakkabım vardı onunla katılmak isterdim aslında.

kafamda sabahtan beri bir ağrı var
su sekilde anlatıcam
kapı menteşelerinin arasında sıkışıp duruyor gibi sanki beynim

regl ağrısı mı yoksa erken uyanmak mı çözemedim

yarında ptesi
f...g s..t

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…