fitim fitsin fit (squat)

Kızlar yine dayanamıyorum ve pembe jartiyer takım alıcam, benimki beni öldürecek en sonunda, nefret ediyor pembeden
niye ya bizimki pembe renge bayılır daha doğrusu beni simsiyah olma takıntımdan kurtaran o
güzelliği öldürme siyahla diyordu şimdi her renk giyiyiyorum

Kendı ıcıyosa bı ıhtımal anlamaz dıcem ama anlamıstır kuzucum ben ıctıgım halde her sıgaradan snra dusa gırmek ıstıyorum.
Ben normalde spor ayakkabı falan takıldığımdan kombin için kara kara düşünüyorum. İşin kötüsü tüm ayakkabılarım da yanımda değil.
Bende oyle gıyerım genelde ve hep ılkbaharda sonbaharda yasarım ayakkabı sıkıntısı begenmesemde ıdare etsn dıye gıder alırm en sonunda
Yettim gari. Bundan sonra içtiğiniz sigara başı 50 squat ekleyeceğim sporunuza ona göre. Yarın da takip edeceğim sporlarınızı.

Yapma lune 50 squat ne hemde sıgara basınaaaa ambulans gelır valla eve perisan olurm ben

niye ya bizimki pembe renge bayılır daha doğrusu beni simsiyah olma takıntımdan kurtaran o
güzelliği öldürme siyahla diyordu şimdi her renk giyiyiyorum
Benimki nefret ediyor tam anlamıyla, çeyize bir şey aldım diyorum mesela yatak örtüsü, lütfen pembe deme diyor. Mutfağa şunu aldım diyorum yine pembe aldım deme diyor Çamaşırda da siyah ve kırmızı sever Ben de kırmızı sevmem

İçme kuzum sende. Zorla değil ya.

Mor da özellikle koyu harika olur sana. Beyazsın ya. Pembe esmere daha iyi oluyor.

kafamda sabahtan beri bir ağrı var
su sekilde anlatıcam
kapı menteşelerinin arasında sıkışıp duruyor gibi sanki beynim

regl ağrısı mı yoksa erken uyanmak mı çözemedim

yarında ptesi
f...g s..t

O nasıl bı benzetmedır oyle allah senı napmasın Gecmıs olsn kuzucum agrı kesıcı al..
http://www.icgiyimozel.com/gumus-bayan-pembe-fantazi-jartiyer-7558-3851

Bu sitede bayağı ucuz şeyler varmış ya, tüm kategorileri gezdim, sepet doldu, şimdi eliyorum

Bu sefer ılk defa cezbetmedı cunku desteksız ya dolduramam ben onu tıkka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…