fitim fitsin fit (squat)

Kilo kacti senin canm :))

Oncesi sonrasi foto var mi canim

öncesi sonrası olarak yok ama eski fotolarımı bi karıştırayım varsa eklerim..ama ıkı hafta öncesi böyle değildi hasis düşük gibi duruyordu
kilom 57 fazlam var ama ama cım 48-49 olmak.. ama genel oalrak bana zayıf görünüyorsun derler birde boysan yollayayım 57 ye göre nasılım siz söyleyin.

IMAG3113_1.webp Bol gömlek tam belli etmiyor dur hatlarim ama genel görüntü itibarı ile bu

selam kızlar fotoları falan görünce gaza geldim :)))
maşallah ne güzel bende istiyorum taş gibi vücut:)))
gerçi benim kilomda fazla, boyum 169 kilom ile 71 :KK43:(( önce zayıflamalımıyım yoksa az az başlamalımıyım squat. birde dizimde eklem kırığı var ve çok zorlayınca canım acıyor. gerçi doktora göre üst bacak kaslarımı çalıştırmam gerekmiş dize binen yükü azaltmak için ozaman ağrım azalır veya geçermiş.
sizce önce zayıflayım mı, zayıflamadan yaparsam bacaklarım kalınlaşır mı
Once zayiflamani oneririm tatlim sonra da full sporrr tabiki zayiflarken yuruyusuni vs yapicaksin ;)

evet suan iyi kalınlık ama diyorumya takıntı gibi birsey oldu bende 60a ulasmadan rahat edemiycem sanırımo_O
yakısmıs tatlım sana eskı halın de cok cok guzel ama yenısınde squat yaptıgın bellı oluyor daha fıt ve sekıllı duruyor ;)

yakısmıs tatlım sana eskı halın de cok cok guzel ama yenısınde squat yaptıgın bellı oluyor daha fıt ve sekıllı duruyor :KK66:
bide baslarda yok işe yaramıyor diyordum ama demekki uzun zamanda gerceklesiyor:KK68: bırakmayalım biz squatı aslında ben spor salonunda yapmak istiyorum artık ya sanki orda daha iyi sonuc alıcakmısım gibi geliyo:KK48:

bide baslarda yok işe yaramıyor diyordum ama demekki uzun zamanda gerceklesiyor:KK68: bırakmayalım biz squatı aslında ben spor salonunda yapmak istiyorum artık ya sanki orda daha iyi sonuc alıcakmısım gibi geliyo:KK48:
ben evde rahatım kuzum ya bı de spor salonu rezıllıgıyle ugrasamam :(

Back
X