fitim fitsin fit (squat)

Saat gece 3falandi
Parka cagirdim onu
Arkadaslariyla gelmisti
Hizli hizli yurudum ona dogru
Saldirmaya basladim parkin ortasinda
Arkadaslari beni zor tuttu
Onlarin da kolunu falan cizmişim
senden korkulur valla oh iyi yapmışsın yaaa ama hak ettiği yerde döveceksin de söveceksin de.

stresle gecen ilişkiler cok yıpratıyor 4.5 senede az degil baglanıyor insan ama hep gelecegi dusunmek lazım bu adam evlenincede aynısını yaparsa omur boyu nasıl yasanır
evet benimde artık tek düşüncem bu oldu son zamanlarda. uzadıkça uzadık bağlandım. şimdi bütün sorunlar üst üste biniyor ailelerdi oydu buydu derken .. Dua ediyorum hep yanlış insansa uzak dursun benden diye ama ..

benimde 9 sene sonra bitti ilişkim sorunluydu cok ama iyikide bitmiş yani uzun surdu emek verdim diye dusunme hic

benimde 9 sene sonra bitti ilişkim sorunluydu cok ama iyikide bitmiş yani uzun surdu emek verdim diye dusunme hic
emek verdim diye düşünmüyorum zaten bitecekse giden 4-5 yıl olsun bir ömür gitmesindense ..
olmuyorsa zorlamanında alemi yok zaten bunu artık anlayabiliyorum. eskiden olmaz yapamam diyordum ama sonradan anladım insan nelere alışıyor.

İnsan nelere alisiyor kuzum ya.. Ben beni aldatmasini sindirmeye calisiyorum hala bu benim gibi birinin basina nasil geldi diye

İnsan nelere alisiyor kuzum ya.. Ben beni aldatmasini sindirmeye calisiyorum hala bu benim gibi birinin basina nasil geldi diye
insan yakıştıramıyor kendine bunu dimi canım. sen onca çabalamışsın karşılığı bu muydu diyor.
annem hep der merhametsiz insandan kork diye. gerçekten korkmalı. insanın içinde ufakta olsa bir merhamet olmalı vicdan olmalı ..

aynen oyle kimsenin uzmesine izin vermiyceksin bu sefer gozlerinde degerin olmuyor erkeklerin

Cok haklisin canim. Allah iyileriyle karsilastirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…