- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
Ben allahin akil verdigini de sanmiyorumevet alınmayın bunlar bizimkiler için geçerli Allah akıl vermiş kullansınlar diye ama nerdeee
.ne kadardır birliktesiniz
senden korkulur vallaSaat gece 3falandi
Parka cagirdim onu
Arkadaslariyla gelmisti
Hizli hizli yurudum ona dogru
Saldirmaya basladim parkin ortasinda
Arkadaslari beni zor tuttu
Onlarin da kolunu falan cizmişim
benimkinde de olmayabilir emin olamadım pek :) bazen işine gelince çalışan bir şey var ama :)Ben allahin akil verdigini de sanmiyorum
Bilhassa benim öküze
Sövdüm de oooooo neler neler dedim.senden korkulur vallaoh iyi yapmışsın yaaa ama hak ettiği yerde döveceksin de söveceksin de.
Ahahahahabenimkinde de olmayabilir emin olamadım pek :) bazen işine gelince çalışan bir şey var ama :)
stresle gecen ilişkiler cok yıpratıyor 4.5 senede az degil baglanıyor insan ama hep gelecegi dusunmek lazım bu adam evlenincede aynısını yaparsa omur boyu nasıl yasanır.
4.5 yıl oldu ..
o derece yani. içindeki kötülükleri atmışsın ohh ne güzel :)Sövdüm de oooooo neler neler dedim.
Buraya yazsam banlanirim
evet benimde artık tek düşüncem bu oldu son zamanlarda. uzadıkça uzadık bağlandım. şimdi bütün sorunlar üst üste biniyor ailelerdi oydu buydu derken .. Dua ediyorum hep yanlış insansa uzak dursun benden diye ama ..stresle gecen ilişkiler cok yıpratıyor 4.5 senede az degil baglanıyor insan ama hep gelecegi dusunmek lazım bu adam evlenincede aynısını yaparsa omur boyu nasıl yasanır
benimde 9 sene sonra bitti ilişkim sorunluydu cok ama iyikide bitmiş yani uzun surdu emek verdim diye dusunme hicevet benimde artık tek düşüncem bu oldu son zamanlarda. uzadıkça uzadık bağlandım. şimdi bütün sorunlar üst üste biniyor ailelerdi oydu buydu derken .. Dua ediyorum hep yanlış insansa uzak dursun benden diye ama ..
Senin su an var dimi erkek arkadasin canm yanlis hatirlamiyosambenimde 9 sene sonra bitti ilişkim sorunluydu cok ama iyikide bitmiş yani uzun surdu emek verdim diye dusunme hic
emek verdim diye düşünmüyorum zaten bitecekse giden 4-5 yıl olsun bir ömür gitmesindense ..benimde 9 sene sonra bitti ilişkim sorunluydu cok ama iyikide bitmiş yani uzun surdu emek verdim diye dusunme hic
İnsan nelere alisiyor kuzum ya.. Ben beni aldatmasini sindirmeye calisiyorum hala bu benim gibi birinin basina nasil geldi diyeemek verdim diye düşünmüyorum zaten bitecekse giden 4-5 yıl olsun bir ömür gitmesindense ..
olmuyorsa zorlamanında alemi yok zaten bunu artık anlayabiliyorum. eskiden olmaz yapamam diyordum ama sonradan anladım insan nelere alışıyor.
insan yakıştıramıyor kendine bunu dimi canım. sen onca çabalamışsın karşılığı bu muydu diyor.İnsan nelere alisiyor kuzum ya.. Ben beni aldatmasini sindirmeye calisiyorum hala bu benim gibi birinin basina nasil geldi diye
evet canım 9 aydır devam ediyor..Senin su an var dimi erkek arkadasin canm yanlis hatirlamiyosam
aynen oyle kimsenin uzmesine izin vermiyceksin bu sefer gozlerinde degerin olmuyor erkeklerinemek verdim diye düşünmüyorum zaten bitecekse giden 4-5 yıl olsun bir ömür gitmesindense ..
olmuyorsa zorlamanında alemi yok zaten bunu artık anlayabiliyorum. eskiden olmaz yapamam diyordum ama sonradan anladım insan nelere alışıyor.
Cok haklisin canim. Allah iyileriyle karsilastirsininsan yakıştıramıyor kendine bunu dimi canım. sen onca çabalamışsın karşılığı bu muydu diyor.
annem hep der merhametsiz insandan kork diye. gerçekten korkmalı. insanın içinde ufakta olsa bir merhamet olmalı vicdan olmalı ..
çok haklısın canımaynen oyle kimsenin uzmesine izin vermiyceksin bu sefer gozlerinde degerin olmuyor erkeklerin
Memnun musun tatlim nasil gidiyorevet canım 9 aydır devam ediyor..
amin canım hepimizi ..Cok haklisin canim. Allah iyileriyle karsilastirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?