- 4 Temmuz 2014
- 3.508
- 3.431
- 168
Hadi yaa hic bilmiyorum bu hastaligin etkenlerini falan bisey diyemiyorum o yuzden ;(panik atağımda canım o biraz sıkıntı çıkardı ..
psikolojik olduğu için canım titremeye başlıyorum en ufak sinirde .. geçince de halsizleşiyorum ilaç kullanıyorum o da uyuşturuyor beni .. öyle saçma bi hastalık :)Hadi yaa hic bilmiyorum bu hastaligin etkenlerini falan bisey diyemiyorum o yuzden ;(
Ben gezdim durdumyoktum gun boyunca napıyorsunuz bakalım
Sevgiline soyle sinirlendirmesinnsenipsikolojik olduğu için canım titremeye başlıyorum en ufak sinirde .. geçince de halsizleşiyorum ilaç kullanıyorum o da uyuşturuyor beni .. öyle saçma bi hastalık :)
ay etsenize valla çok iyi olur :)Sevgiline soyle sinirlendirmesinnseni
Squat grubu olarak linc ederiz
bende oyle gezdim canım hava guzeldi ama lodos fena ucurdu:))Ben gezdim durdum
Sen napiyosun tatlimm
napıyoooo sanaay etsenize valla çok iyi olur :)
yok edin onu bu dünyadan
yapmasından hoşlanmadığım şeyleri yapıyor sinir olayım diye, sonra da hiç bir şey yokmuş gibi pişkinleşiyor.napıyoooo sana
taviz verme valla nasıl baslyosa oyle gidiyorlar duzelmez sonrayapmasından hoşlanmadığım şeyleri yapıyor sinir olayım diye, sonra da hiç bir şey yokmuş gibi pişkinleşiyor.
ah ah şeytan diyor git ağzını burnunu kır yani hakediyor
Gerektigi an vurcaksinyapmasından hoşlanmadığım şeyleri yapıyor sinir olayım diye, sonra da hiç bir şey yokmuş gibi pişkinleşiyor.
ah ah şeytan diyor git ağzını burnunu kır yani hakediyor
vermemeye çalışıyorum zaten ama sinirlenince de şu panik atak beni mahvediyor.taviz verme valla nasıl baslyosa oyle gidiyorlar duzelmez sonra
kalkıp gidicem bende şimdi bak evine, canım çok vurmak istedi. ama lafımı söyledim şimdi de açmıyorum telefonlarını.Gerektigi an vurcaksin
Ben aldattigini ogrendigimde yuzune osmanli tokadini indirdim
Dudagi patladi
Ohhhhhhhhhhh
Şuursuz tabi ne sandinkalkıp gidicem bende şimdi bak evine, canım çok vurmak istedi. ama lafımı söyledim şimdi de açmıyorum telefonlarını.
bu erkekler hep böyle şuursuz mu yaaa
heheh :) zevkli oluyor mu vurmak ya bende iki pataklıyım stres atarım belkim :)Tabi attigim tekmeleri saymiyorum
Hemde ne zevkheheh :) zevkli oluyor mu vurmak ya bende iki pataklıyım stres atarım belkim :)
Şuursuz tabi ne sandin
Beyinsiz yarim akillilar.(sevgililerinizin ustune alinmayin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?