- 4 Temmuz 2014
- 3.508
- 3.431
- 168
kaybedince nasıl dusuyolar pesine:)Bir saat once falan yazdi bugun neler yaptin diye bende gezdim tozdum kafami dinledim dedim:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaybedince nasıl dusuyolar pesine:)Bir saat once falan yazdi bugun neler yaptin diye bende gezdim tozdum kafami dinledim dedim:)))
Birlikteyken dusmedigi kadar dusuyor hem deekaybedince nasıl dusuyolar pesine:)
sakın yuz verme barısmak barısmamak senin kararın tabiki ama iyice anlasın hatasını tam anlamıyla surundurBirlikteyken dusmedigi kadar dusuyor hem dee
Surunsun itsakın yuz verme barısmak barısmamak senin kararın tabiki ama iyice anlasın hatasını tam anlamıyla surundur
Surunsun it
Hakediyo tum bunlarianam sende az degilmişsin he.. ama bosver ben yapmadıgıma yanıyorum zamanında ..iyi oluncada bir halta yaramıyor
Bitanemmm cok ozledik seniiKizlar merhaba. Topic sahibi geri dondu. Su an Istanbuldayiz. Kardesimin dugunu icin alisveris yapacagiz bu hafta. Diger pazartesi bomba gibi donecegim. Hepinizi seviyorum ve cok ozledim.
Canm bende gordum fotolarindaha fit duruyosunnsoyledim sana da vazgecmeni tavsiye etmiyorum bennde dedim sana toparlanmis diyen boyutunda cok bi farklilik yok fakat daha dolgun duruyorSelammmm millet ben geldimmmkisa bi ara dedim ama arayi bayagi bi actim bunun icin herkesten ozur dilerim neyse squat konusuna geliyim kendimi iyi hissettigim zaman yaptim cok sıkmadım kendimi neyse cok uzatmadan arkadasimla gorustum onada son cektigim resimleri attim yorumlamasini istedim catlaklarimin gittigini ve daha sıkı gozuktugunu soyledi sonundada beynimden assagi kaynar sular indiren o cumleyi soyledi kanka sanki kuculmus dedi ben tabi sok ama ne ne nasil yani ben buyumesi icin yapiyorum ne demek kuculmus!! Cok cok moralim bozuldu kizlar ben 47 kiloda 1.65 boyundayim zayif bir yapim var squatida popomu buyutmek icin yaptigimi belki soylemisimdir arkadasimda boyle diyince ne yapacagimi bilemedim birakmayi bile dusundugumu soyleyebilirim bana bi akil verin lutfn
![]()
Gunaydin canimm:))Yine iyi kaynatmışsınız haa
Günaydın bu arada hepinize canlar![]()
Canııım bizde seni çok özledik bir an önce işlerini hallet ve dön aramıza :)Kizlar merhaba. Topic sahibi geri dondu. Su an Istanbuldayiz. Kardesimin dugunu icin alisveris yapacagiz bu hafta. Diger pazartesi bomba gibi donecegim. Hepinizi seviyorum ve cok ozledim.
Cok mu kalinlasmisti?Merhaba kızlar fazla giremiyorum çok yoğunum bu ara girsem yazamıyorum öyle işte.bende hafta sonu bi akrabamı gördüm kız zayıfdı ama bacakları kalınlaşmış squat tan sonra böyle oldu dedi. Ben squatı bırakıyorum Canlar zaten kalın bacaklarım
İyiyoz bebegmKızlar nasılsınız. Ben anneanne ziyaretindeyim internet paketimde çok az ondan buraya yazamıyorum çarşamba günü dönüşüm o zamandan sonra burdayım hep :) sporada devam ediyorum tabikii ara vermek yok :)
Bitti mi bakalim sporrrben geldimmm. sporuma başlıyacağım şimde öpüyorum hepinizi :)
Lune hoşgeldinnn :)