- 24 Ocak 2009
- 1.177
- 1.044
- 683
- 32
Selammmm millet ben geldimmmkisa bi ara dedim ama arayi bayagi bi actim bunun icin herkesten ozur dilerim neyse squat konusuna geliyim kendimi iyi hissettigim zaman yaptim cok sıkmadım kendimi neyse cok uzatmadan arkadasimla gorustum onada son cektigim resimleri attim yorumlamasini istedim catlaklarimin gittigini ve daha sıkı gozuktugunu soyledi sonundada beynimden assagi kaynar sular indiren o cumleyi soyledi kanka sanki kuculmus dedi ben tabi sok ama ne ne nasil yani ben buyumesi icin yapiyorum ne demek kuculmus!! Cok cok moralim bozuldu kizlar ben 47 kiloda 1.65 boyundayim zayif bir yapim var squatida popomu buyutmek icin yaptigimi belki soylemisimdir arkadasimda boyle diyince ne yapacagimi bilemedim birakmayi bile dusundugumu soyleyebilirim bana bi akil verin lutfn
![]()
Aramızda 2-3 cm bir boy farkı varmış, öncesi sonrası fotoğrafını çok merak ettim ya bana da yollar mısın?
Bir de kendin de gözlemlemişsindir iyi kötü, belki küçülmüş dediği hali vücuduna daha uygundur. Yani tüm o motivasyon fotoğrafındakilerin çoğu squat yapıyordur, genelde orantılı olarak gördüm ben. Hatta arada büyükler bile vardı ama totosu vücuduna göre küçük duran hiç görmedim. Bence için rahat olsun.