- 9 Ekim 2014
- 360
- 229
- 48
tmm tatlm saolCanm bak ilk sayfada bi isinma videosu var
Onu yapamazsan 10dakikalik bi zumba yap![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tmm tatlm saolCanm bak ilk sayfada bi isinma videosu var
Onu yapamazsan 10dakikalik bi zumba yap![]()
tmm tatlm saol
Yukle bakalm fotoyuuuKızlarr fotoğramı çektimde eskilerle karşılaştırdım sanki birazcık basenler gitmiş gibi geldi çoook mutlu olduummnGitmese bile bana öyle geldi o da yeter
![]()
Diklesir diklesirrrbenm kilo problemim yok sadece popoyu biraz dha dikleştirmek istyoruum :)
evet ama mama takviyeside yapıyoruz yetmiyo çünküDiklesir diklesirrr
Sen emziriyosun dimi daha
Oy kiyamam kuzum benimmevet ama mama takviyeside yapıyoruz yetmiyo çünkü
bazen onu yeteri kadar iyi besleyemediğimi düşünüyorum ve bu beni gerçekten üzüyoOy kiyamam kuzum benimm
Kuzum uzmekendinibazen onu yeteri kadar iyi besleyemediğimi düşünüyorum ve bu beni gerçekten üzüyo![]()
evet çok şükür bi problemi yokKuzum uzmekendini
Boyle olucakmis yani yapcagin bisey yokki :)
Bebisin saglikli cok sukur :)
çok sevindim burayada yükleseneKızlarr fotoğramı çektimde eskilerle karşılaştırdım sanki birazcık basenler gitmiş gibi geldi çoook mutlu olduummnGitmese bile bana öyle geldi o da yeter
![]()
Duzenli squatkzlaaaaar bende popomu kaldrmak istiyorum yaaa tek sorun o gibi su an kilom ideal ama popo kalksa daha guzel olcak napmalıyım :))
Duzenli squat![]()
Yapmadan bilemezsin canim niye boyle umutszsun?Yapıcam ama sankı bı etkısı olmazms gbı gelıo bılemedm![]()
Yapmadan bilemezsin canim niye boyle umutszsun?
squatı düzenli olarak yaparsanız faydasını görebilirsiniz ancak .. bu yüzden squatta devamlılık önemli birazda sabır ederseniz istediğiniz sonucu alabilirsiniz :)Ya bende bılemedm canm :) hanı kolay olmaz dıye dusundugum ıcın dedm
squatı düzenli olarak yaparsanız faydasını görebilirsiniz ancak .. bu yüzden squatta devamlılık önemli birazda sabır ederseniz istediğiniz sonucu alabilirsiniz :)
rica ederim :)Tesekkur ederım :)