- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
lunem nerelerdeee gelirdi bu saate kadar normalde
günaydın canlarım
kestim karpuzumu müge anlı izliyorum
kızlar bu kadın elbiselerini gçnderiyomuş
genellikle genç kızlar mezuniyet için falan istiyomuş geçen gün programda gördüm telefonla arıyolar başvuranların adreslerini falan alıyolar
bende mail attım belki gönderir
gidiyim de kediciğimi besliyim biraz miyavlıyo bana duyup geliceğimi biliyo mu acaba
bazı elbiseleri güzel oluyo bakalım çıkıcak mıAa belki sana da çıkar iyi yapmissin kiz
sevdirmiyoki askımm yanına inmiyorum zaten kaçıyo çok küçük çok ürkek annesi falan da yok ortada tek başına yaşıyoCanimmmm benim içinde sevv
bazı elbiseleri güzel oluyo bakalım çıkıcak mı
sevdirmiyoki askımm yanına inmiyorum zaten kaçıyo çok küçük çok ürkek annesi falan da yok ortada tek başına yaşıyoben de yemek veriyorum işte
öylekedilerim vardı 2 seneönce biizm balkonda doğurmuş annesi 3 taneminicik elimde büyüdüler ama tabi içeri alamadım balkona yuva yaptım resmenOoyy canim ya minikcik blki alisir sana sonra yanindan ayrilmaz
öylekedilerim vardı 2 seneönce biizm balkonda doğurmuş annesi 3 taneminicik elimde büyüdüler ama tabi içeri alamadım balkona yuva yaptım resmen
sonra büyüyüp gittiler teker teker
hadı bakalım bitiyor bitanem sonundaSelam kizlar bugunki sinavimida oldum. Yarin son allahin izniyle ve yarin spora baslicam bildirimim yapmayi ozledim
Aynen kuzum ya bitsinde artik biktim basima agrilar girdi ya cok sikildimhadı bakalım bitiyor bitanem sonunda
Lunee okuldaa, evrak işlerinin içindeelunem nerelerdeee gelirdi bu saate kadar normalde
büte kalcağın var mı hiç bebeğimAynen kuzum ya bitsinde artik biktim basima agrilar girdi ya cok sikildim
hosgeldın askımmLunee okuldaa, evrak işlerinin içindee
Bir de atölyeyi kapadım artık öyle olunca nete giremiyorum.
İzmir kuzum:)hosgeldın askımm
okul tatıl olunca ilk istikamet neresi bakalım
Yok bebegim cok sukur yani oyle gibi gozukuyor simdilik ama genel ortalamayi en fazla 2.40a cikarabiliyorumbüte kalcağın var mı hiç bebeğim
İnsanity programına alalım seni de. Olmaz dersen yarın falan program araştırırım senin için.La Lune bide senden bisey isticem, bacaklarim baya sikiligini kaybetti spor yapmayinca bana beni soyle 2 haftada en yuksek dercede topliyacak bir bacak videosu soyleyebilir misin. Kafama gore yapmiyayim cunku su an gercekten ihtiyaci var selulitlerim de cikmaya basladi tekrardan. Telefona su icme programi yukledim bide 2 haftada toplanmak istiyorum ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?