fitim fitsin fit (squat)

ooo ne kadar kalıcaksınız izmirdee??? ben de gelicem izmireeee

sen derste almak istiyordun üstten dimi..
ben kılpayı mezun oluyorum kız 2.03 ile..
Ustten aliyorum zaten ders bebegm onda sorun yok ama ben Allah nasip ederse 3. Yilimda yani bu sene bitircem okulu ama formasyon almam lazim o yuzden ortalamyi 2.50nin ustune cikarmam gerek asagida kaliyo hayir butun derslerimi nerdeyse BB yle geciyorum 7 kredilik dersim BA duscek ama yukseltmyo ortalamayi

istediğin gibi olur inşallah kuzumm

Kızlar elbise aldım sonunda
İçime sinerek aldimm
hayırlı olsun canım çok sevindim

ya herkesler tatile çıkıyor bana tatil yok ama çok üzüldüm izmirde benim içinde gez toz eğlen dinlen lune yazın tatilin tadını çıkar

Eki Görüntüle 1553109
kizlaaaarrr bulgursuz karnibahar kısırı yaptim asla ayirt edilmiyo sanki bulgurlu yiyo gibiyim çok sağlıklı
çok güzele benziyor bana bir ara tarifini yollasana şeker pancarı bende yaparım

Afiyet olsun canimmm
Saol fistik

Veririm tabiii deadiiiimm

Bildirim yapamadim :)

Bugun 80 squat ve jillian shared level 2 10 ucgen 30 mekik

Birsey soracagim bu jillian in shared videolari bir ay yapinca en az 5 kilo kaybettiriyor diyorlar benim asil sorum su; kilosu artan var mi bu video ve squatla?

Esim lisansli sporcuydu onceden artik yapamiyor ama bana soyledigi kaslar calistikca oz kutle artisindan dolayi kilo kaybi olmayacagi ve artabilecegi.

Siz ne diyoesunuz?

Benim kilom sabit kaldı. Spor insanı ideal kiloya ulaştırır. Kilo vermesi gerekene verdirir, sabiti yerinde tutar vermesi gerekene verdirir.

5 aydır düzenli spor yapıyorum yeme düzenim değişmedi 1 kilo verdim sadece. Ama kilo fazlası olup 5-8 kg verenler de var.

ooo ne kadar kalıcaksınız izmirdee??? ben de gelicem izmireeee

sen derste almak istiyordun üstten dimi..
ben kılpayı mezun oluyorum kız 2.03 ile..

Canım orası belli değil işte. Bugün tayin isteyebileceğimiz yerler açıklanıyor.
Tayinimiz çıkarsa hemen, ama 15-20 gün en az kalırız.
Tamam bebegim sen okuldasin herlade aksam konusuruz :)
Kuzum sen bana yaz özelden, ben sana program bulurum bugün öğleden sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…