fitim fitsin fit (squat)

Yine ders çalışıyorum yineeeeee :KK43:
15inde mezuniyet var gece de musait olamicam
16 sinda kuzenimin dugunu var hiç musait olamicam
17 sinde sınav var bari bu hafta sonu iki gün calisiyim:KK43:

Bende sacma bi secmeli dersten kalmisim ya 18inde de bnm sinavim var :(

Bildirim zamanı fistiklar
♥insanity max 30 pulse ( 20 dk )

Vee insanity nin ilk haftasi biteerr yarin off günü :KK49:
selin senin yorumlarını dört gözle bekliyorum ben ya insanity hakkında fotolarındada görürüz de bakalım nasıl etkileri ölçüm yapmışmıydın sen başlamadan önce:KK49:

Yine ders çalışıyorum yineeeeee :KK43:
15inde mezuniyet var gece de musait olamicam
16 sinda kuzenimin dugunu var hiç musait olamicam
17 sinde sınav var bari bu hafta sonu iki gün calisiyim:KK43:
çok çok kolay gelsin canım benim özleyeceğiz seni ama inşallah her şey istediğin gibi yolunda gider sonra burda olursun zaten:KK19: umarım sınavın çok çok güzel geçer fıstığım:KK15:

Bende sacma bi secmeli dersten kalmisim ya 18inde de bnm sinavim var :KK43:
melekesim sana da kolay gelsin canım ya inşallah seninde çok çok güzel geçer sınavın çok başarılar :KK15:

bende bugün 1o dk zumba yaptım
kalkar kalkmazda 50 ip atlamayla ısındım sonra
kedi strech yaptım 15 defa
köpek işeme hareketi 10 ar kez
15 öne kulaç atma hareketi
15 geriye doğru kulaç atma hareketi
15 beli sağa sola çevirme
10 üçgen
:KK50:
birde sabhtan beri temizlik yapıyorum dip köşe ev temizledim sildim yorgunluktan öldüm ya ev çok kirlenmiş:KK70::KK70:

Vermem mi tikkaaamm benimm fistik tikkamm:KK15: keyifler yerinde dimiiiii:KK200:
Yerinde kuzum sadece midem kötü biraz.. O da yolculuktan dolayı malum :KK51:

Gunaydin kizlar , Tikkacim hos geldinn:) varmissindir belki ama hayirli yolculuklar olmustur insallah :)

Lunecim ben bugun spor yapmicam her yerim agriyor yuruyemiyorum ya hamlamisim resmen :KK70:zaten bugun lazere de gidicem
Sağol canım:KK68:

Canımmm çoook sevindimm
Nasıl da yüzün gülmüş gül yüzlüm benimm:)
Evet güldü valla, çok mutluyum:KK71:

bugün iyice dinlen tikka yorulmuşsundur o kadar saat oturdun ya bilirim uzun yolculuk çilesini:KK55: ama evde olduğun için çok mutlu oldum senin adına:KK76:
Canım pek dinlenmek yok bana, amcamın oğlunun sünnet düğünü varmış bugün ona gideceğiz, yarın da bizim evde annemin arkadaş günü varmış, dinlenmek istiyordum oysa ki o_O

Canım pek dinlenmek yok bana, amcamın oğlunun sünnet düğünü varmış bugün ona gideceğiz, yarın da bizim evde annemin arkadaş günü varmış, dinlenmek istiyordum oysa ki o_O
tikka tam karışıklığın ortasına düşmüşsün ya sendeo_O banada olurdu her tatil dönüşü bu ama ailenin yanında olmak paha biçilemez ya insan yorgunluğunu farketmiyor ya :KK15:

tikka tam karışıklığın ortasına düşmüşsün ya sendeo_O banada olurdu her tatil dönüşü bu ama ailenin yanında olmak paha biçilemez ya insan yorgunluğunu farketmiyor ya :KK15:
Annem geleceğini önceden bilsem günü almazdım dedi, malum bizim bakan son dakika açıklama yaptı ya.. Neyse artık haftaya hafta sonu dinlenirim inşallah..

Annem geleceğini önceden bilsem günü almazdım dedi, malum bizim bakan son dakika açıklama yaptı ya.. Neyse artık haftaya hafta sonu dinlenirim inşallah..
hep son dk açıklama yaparlar zaten genelde hiç ilginç bir durum değil:KK12: neyse canım artık kolay gelsin size gider gitmezde ortalık karışcak ama gün falan o_O haftaya dinlenirsin :KK14:

selin senin yorumlarını dört gözle bekliyorum ben ya insanity hakkında fotolarındada görürüz de bakalım nasıl etkileri ölçüm yapmışmıydın sen başlamadan önce:KK49:

çok çok kolay gelsin canım benim özleyeceğiz seni ama inşallah her şey istediğin gibi yolunda gider sonra burda olursun zaten:KK19: umarım sınavın çok çok güzel geçer fıstığım:KK15:

melekesim sana da kolay gelsin canım ya inşallah seninde çok çok güzel geçer sınavın çok başarılar :KK15:

Evet deadim ölçülerim var bende çok merak ediyorum tarif etmem gerekirse soluksuz bi spor bazen çığlık atiyoruumm yaptiran hoca bile cigliklarla yapio bazen :D

Bildirim zamanı fistiklar
♥insanity max 30 pulse ( 20 dk )

Vee insanity nin ilk haftasi biteerr yarin off günü :KK49:
bende bugün 1o dk zumba yaptım
kalkar kalkmazda 50 ip atlamayla ısındım sonra
kedi strech yaptım 15 defa
köpek işeme hareketi 10 ar kez
15 öne kulaç atma hareketi
15 geriye doğru kulaç atma hareketi
15 beli sağa sola çevirme
10 üçgen
:KK50:
birde sabhtan beri temizlik yapıyorum dip köşe ev temizledim sildim yorgunluktan öldüm ya ev çok kirlenmiş:KK70::KK70:

Şimdi bende spora gidiyorum kızlar, tercihleri belirledik. Sonuçlar Cuma günü. Benim için hayırlısı olması yönünde dua ederseniz çok sevinirim.

Şimdi bende spora gidiyorum kızlar, tercihleri belirledik. Sonuçlar Cuma günü. Benim için hayırlısı olması yönünde dua ederseniz çok sevinirim.
inşallah canım hayırlı olur sizin için güzel bir yer gelir:KK66:
Bildirim zamanı:
20 in high intensity wokout
10 min abs
100 squat
30 üçgen
30 istiridye
30 işeyen köpek:rolleyes:
harikasın lune her zamanki gibi:KK68::KK68:

tumblr_n5hdd4PPNI1sq3g2zo1_500.png

Böyle seksi kalça isteyen kimse yok mu?
Hani sporlar?

Gunaydin kizlar , Tikkacim hos geldinn:) varmissindir belki ama hayirli yolculuklar olmustur insallah :)

Lunecim ben bugun spor yapmicam her yerim agriyor yuruyemiyorum ya hamlamisim resmen :KK70:zaten bugun lazere de gidicem
Az da olsa yapsaydın bir şeyler. 10'ar tane bile olsa. Ağrın daha azalırdı.

Back
X