- 2 Kasım 2014
- 2.308
- 2.370
- 168
Sizin ki degisikmis o zaman bizde FF kalma FZ var bide o devamsizliktan kalmaFd de var bebegm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin ki degisikmis o zaman bizde FF kalma FZ var bide o devamsizliktan kalmaFd de var bebegm![]()
Gecmis olsun deadim dikkat etokuldan okula değişiyor bence bizde cc den sonra direk ff vardı mesela kabus gibi
bende dün gece acile gittim lune serumla ilaç verdiler mide ağrım çoktu ve nefes alamıyordum ben senin yerine sters yaptım galiba ben neye stres yaptım bulamıyorum çünkübugünde çok başağrım var ya sanada çok çok geçmiş olsun ne kadar zor biliyorum beklemeyi
norwem gelmiş bizde seni özledikkbir daha gitme norwe arka arkaya yok oldun bu sefer ya
![]()
Baya kötü hamlamışsın ben tahmin edememiştim o kadarını. Yine de 4,5 saat yürüyüş harika!Yapmadim ama yurudum lune 4,5 saat boyunca ozellikle merdivenli yerlerden gittim ayaklarim acilsin diye sonra da masaj yaptirdim dun gece hic uyumadim arkadaslarla takildik biraz uyumayi planliyorum sonrada kalkip spor yapicam :) ama iyi oldu yuruyunce ayaklarim acildi :) belim falanda agriyordu ya kollarim o derceydil![]()
Sende sonradan geldin bize yetiştin tempon çok iyi!Julian level 2 100 squat 2 saat yuruyus
Canım çokçok geçmiş olsun ay üzülürüm çok yaa, yapma sen stress. Bak ben regl oldum şimdi çok daha iyi hissediyorum. Şu yaramaz hormonlar da insanın canını sıkmasa iyi olacak. Tırnak bakımı yapıyorum bile kendime. Gel sana da yapalım sonra da mürdüm rengi bir oje süreceğim.okuldan okula değişiyor bence bizde cc den sonra direk ff vardı mesela kabus gibi
bende dün gece acile gittim lune serumla ilaç verdiler mide ağrım çoktu ve nefes alamıyordum ben senin yerine sters yaptım galiba ben neye stres yaptım bulamıyorum çünkübugünde çok başağrım var ya sanada çok çok geçmiş olsun ne kadar zor biliyorum beklemeyi
norwem gelmiş bizde seni özledikkbir daha gitme norwe arka arkaya yok oldun bu sefer ya
![]()
Ne oldu ki kuzum?canım çok sıkıldı ne uyudum ne de spor yapmak istiyorum
Kuzum inşallah tayinin istediğin ve en önemlisi hayırlı bir yere çıkar. Ben de yarın burdaki okula gideceğim ya herkes yabancı olacak bakalım nasıl geçecek seminer dönemi.. Spora da tekrardan bugün yarın başlayacağım, kardeşim de başlayacak benimle, o gerçi aklına estiği her an squat yapıyor ama kilo almak istiyor, ben de 1 kilo falan alsam iyi olur.Ne oldu ki kuzum?
canım çok sıkıldı ne uyudum ne de spor yapmak istiyorum
Ne oldu ki kuzum?
slm kızlarrKuzum inşallah tayinin istediğin ve en önemlisi hayırlı bir yere çıkar. Ben de yarın burdaki okula gideceğim ya herkes yabancı olacak bakalım nasıl geçecek seminer dönemi.. Spora da tekrardan bugün yarın başlayacağım, kardeşim de başlayacak benimle, o gerçi aklına estiği her an squat yapıyor ama kilo almak istiyor, ben de 1 kilo falan alsam iyi olur.
gozun aydınnorwegian Kuzum hoşgeldin
Ben de çenemi tutamadım ama gerçekten düzgün yorum yaparken birden gelip kışkırttı o şahıs, hem de çok alakasız şekilde.. Neyse evime döndüm ya moralimi kimse bozamaz.
hoşgeldin :)slm kızlarr
uzun bı aradan sonraa sıteye adım attım :))
spor suanlık yok amaa dıyete basladım bende
laf aramızda kılo almısımda![]()
lune vıdeolarınlaa ınce bellı kız olcam bende
![]()
hos gördümhoşgeldin :)
spor yaptım kuzum bide sizi özledim :)Hoşgeldin Norweeeem.Yazma zaten sen gel bizim topiğimize yaz. Neler yaptın yokken?
iki üç densiz var zaten insanı kışkırtmak için uğrasıyorlarnorwegian Kuzum hoşgeldin
Ben de çenemi tutamadım ama gerçekten düzgün yorum yaparken birden gelip kışkırttı o şahıs, hem de çok alakasız şekilde.. Neyse evime döndüm ya moralimi kimse bozamaz.
Günaydın tatlislarrr
Norwem hos geldin bitanemm
Girme siyasete:)
dead valla bu sefer hiç kötü bişe demedim kiblemekten iflah olmadılar ya beniokuldan okula değişiyor bence bizde cc den sonra direk ff vardı mesela kabus gibi
![]()
niye böyle oluyor bilmiyorum lune çok sıkılıyorum yalnız yalnız evde birde özellikle haftasonları hep hastayım haftaiçideoluyor ama çalışıyorm ya zaman geçiyorBaya kötü hamlamışsın ben tahmin edememiştim o kadarını. Yine de 4,5 saat yürüyüş harika!
Sende sonradan geldin bize yetiştin tempon çok iyi!
Canım çokçok geçmiş olsun ay üzülürüm çok yaa, yapma sen stress. Bak ben regl oldum şimdi çok daha iyi hissediyorum. Şu yaramaz hormonlar da insanın canını sıkmasa iyi olacak. Tırnak bakımı yapıyorum bile kendime. Gel sana da yapalım sonra da mürdüm rengi bir oje süreceğim.![]()
benimde öyle gerçi hiç halimde yok ya melekes kolumu kıpırdatamıyorum bugün üstümde bir ağırlık varcanım çok sıkıldı ne uyudum ne de spor yapmak istiyorum
gitmem sarı kuzumHosgeldin norwe bizde seni ozledik bir daha gitmeeee![]()
iki üç densiz var zaten insanı kışkırtmak için uğrasıyorlar
sanırım görmezden gelmek en iyisi kudursun dursunlar![]()
norwe gelsede kiblesek diyorlardır onlar uzak dur sen birdahadead valla bu sefer hiç kötü bişe demedim kiblemekten iflah olmadılar ya beni![]()
kıskanıyorlar deadim bizinorwe gelsede kiblesek diyorlardır onlar uzak dur sen birdaha![]()