- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oooo esmer guzeli secilmisimmm
Chatlax gecmis olsun canimm
Bu da benden olsun sabah cektim kendimi
Eki Görüntüle 1388880
Zamanlayiciyi ayarladim cektim kiz ahahahahKendin kendini ne kadar güzel cekmissin ezgiiiiiimmmmAllahm bizim bu güzelliğimiz nolcak böyle
lune sağolsun
![]()
Kendin kendini ne kadar güzel cekmissin ezgiiiiiimmmmAllahm bizim bu güzelliğimiz nolcak böyle
lune sağolsun
![]()
HAhahahahaaBen hemen ortalığı toplayp spora koyulcam misafirim var gelmeden hallediyim sekerler ööpüldünnüzzzz![]()
Zamanlayiciyi ayarladim cektim kiz ahahahah![]()
Günaydıngünaydın kızlar
![]()
Hiç haberim yokken sln71 çekmiş. Hay Allah pek güzel çıkmamışım ama idare ediverin.![]()
jillian level 2GünaydınHangi spor var bugün listende?
Ooo muhteşem. Bende 100 squat, 100 üçgen ve jillian yapacağım. Yaptıktan sonra bildirim veririm. Şimdi spor zamanı!jillian level 2
gym stick twist 300kere
squat 110
hepsi yapıldı
erken kalkan yol alır :))
yok canım o kadar ileri gitmedim gitmem de inşallahCeza yok denge var.2 tabak mantıyı yarım ekmekle hüplettim deseydin o zaman cezalardan ceza beğenirdim sana
![]()
en koca popoluda benmişim yaSoldam birinci ezgi tatlikiz ikinci ben üçüncü sen dördüncü chatlax sondaki de bir garib muhasebecisquat kardeşliği yapıyoruz
bikiniler yine tatlibikizdan
![]()
çok sağol canımm. resminde süpermiş maşallahın varOooo esmer guzeli secilmisimmm
Chatlax gecmis olsun canimm
Bu da benden olsun sabah cektim kendimi
Eki Görüntüle 1388880
yine mükemmelizSoldam birinci ezgi tatlikiz ikinci ben üçüncü sen dördüncü chatlax sondaki de bir garib muhasebecisquat kardeşliği yapıyoruz
bikiniler yine tatlibikizdan
![]()
geçmiş olsuunkızlar dayanamadım sağlık ocağına gittim doktor hap ve şurup verdi![]()