fitim fitsin fit (squat)

Slm çıtırlarr bildirim zamani:KK49:
jillian michael 25 dk
70 squat
misafir gelcek ama onlar gelmeden isleri halledip thigh master da yaparm en azından 100 tane :KK76:50 de mekik cekerim süperim:KK76:

Canım bu thigh master yerine plates çemberi kullansak olmaz mı

Bana mi sordum bilemedim tatlışımızn msjini alntılamssn ama thigh master ben kullaniyorum plates cemberiyle ayni görevi görüyor ben çok uygun fiyata aldm thigh master i 10 liraya kargoyla 15 e geldi benim ic bacak cok yumusak ve sanki sekle sokmaya basladi 1 hafta falan oldu alali düzenli kullaniyorum ;) plates cemberiyle de ayni sekilde ic bacagi çalıştırabilirsinizn canm

Harikasın canım.:KK9::KK9::KK9: Çok normal 3 gün boyunca o ağrı seninle olacak. Merdiven inip çıkarken zorlanabilirsin. Isınma hareketi yap mutlaka. 3 günün sonunda hiçbir şeyin kalmayacak.:KK66:
Eve gidince Allah izin verirse önce plates yapayım diyorum ondan sonra squat yaparım olur dimi. Yada başka önerebileceğin bir şey var mı. Benim tek sorunum bacak basen. Tabi popomda paylaştıkların gibi olursa hayııııırrrrr demem :rolleyes:

Bana mi sordum bilemedim tatlışımızn msjini alntılamssn ama thigh master ben kullaniyorum plates cemberiyle ayni görevi görüyor ben çok uygun fiyata aldm thigh master i 10 liraya kargoyla 15 e geldi benim ic bacak cok yumusak ve sanki sekle sokmaya basladi 1 hafta falan oldu alali düzenli kullaniyorum :KK66: plates cemberiyle de ayni sekilde ic bacagi çalıştırabilirsinizn canm
Sana sordum canım sonradan fark ettim alıntı yanlış oldu. O zaman ben çember ile başlayım

Bizim beraber çekindigimiz fotolardan bi iki koysanaaa kiz luneee:KK53:

seksi-kadin-nasil-olur-.webp
tatataaaaaam karşınızda ben :KK48::KK48:

selam kızlar bende katılabilir miyim aranıza :)
kilomdan memnunum ama selülit ve popo sorunum var .. belki sizi böyle yaparken görürsem bende düzenli spor yapabilirimm :)

selam kızlar bende katılabilir miyim aranıza :)
kilomdan memnunum ama selülit ve popo sorunum var .. belki sizi böyle yaparken görürsem bende düzenli spor yapabilirimm :)
hosgeldınnn tabıkı katılabılırsın :)
yas bot kılo kac :)
ilk sayfamızda squat programımız var ınceledın mı

hosgeldınnn tabıkı katılabılırsın :)
yas bot kılo kac :)
ilk sayfamızda squat programımız var ınceledın mı
hoşbuldukkk :)
21 yaşındayım, kilom 47, boyum 1.62
55ten 47ye düştüm 6 ay içinde bu yüzden vücudumun sıkılaşmaya ihtiyacı var :)
evet inceledim biraz yapıyordum zaten squat ama buradaki programa uymak istiyorum ..
bide benim trambolinim var egzersiz hareketleri yapıp bide yanında trambolinde zıplama hareketleri yapsam diyorum :)

hoşbuldukkk :)
21 yaşındayım, kilom 47, boyum 1.62
55ten 47ye düştüm 6 ay içinde bu yüzden vücudumun sıkılaşmaya ihtiyacı var :)
evet inceledim biraz yapıyordum zaten squat ama buradaki programa uymak istiyorum ..
bide benim trambolinim var egzersiz hareketleri yapıp bide yanında trambolinde zıplama hareketleri yapsam diyorum :)
tabıkı yap trambolın de baya işe yarıyor dıye bılıyorum :)
bildirimimizi yapıyoruz her gun squatın yanında baska spor yapanlar da yazıyor :)

tabıkı yap trambolın de baya işe yarıyor dıye bılıyorum :)
bildirimimizi yapıyoruz her gun squatın yanında baska spor yapanlar da yazıyor :)
tamam o zaman bende bugün başlıyayım :)
inşallah kısa zamanda sonuç alırım çok sabırsızım :) normalde de yapmaya çalışıyorum ama etrafımda yapan olmayınca sıkılıp bırakıyorum :) burada kendimi motive ederim hem sizin yazdıklarınızı görünce :)

Benim kayınvalidemde İspir li
Allah sabır versin o zaman. İspirliler için ne derler bilirsin.:KK66:
Eve gidince Allah izin verirse önce plates yapayım diyorum ondan sonra squat yaparım olur dimi. Yada başka önerebileceğin bir şey var mı. Benim tek sorunum bacak basen. Tabi popomda paylaştıkların gibi olursa hayııııırrrrr demem :rolleyes:
Birden koşup hemen yorulma tatlım. Şimdilik bu tempo çok iyi. 2 hafta sonra başka egzersizler de ekleriz.:KK49::KK49:
Bugün burası ne kadar sessiz yahuuu :KK12::63:
Topic sahibinin işi var acaba ondan mı?:KK76:
Bizim beraber çekindigimiz fotolardan bi iki koysanaaa kiz luneee:KK53:
wae9TLnx8koVsz7Cb6l54Q

En soldaki sln71:KK70:

Back
X