- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
Elime alirim sizi haaaa kim dedi öyle bir şey ya çok ayıpp![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elime alirim sizi haaaa kim dedi öyle bir şey ya çok ayıpp![]()
Hosgeldin kardelenMerhaba bende yeni katildim gruba. 1 ay önce sezeryan la doğum yaptım.. 55 kg den 80 kg oldum suan 70 kgyim. Kalcalarim bacaklarim popom hep catladifizigimin anasını gobdikledim resmen..
Merhaba canim:)Mrb bende evde kendi kendine squat ile popo dikleştirmeye çalışan biriyim 168 boyum 55 kilom.
Zayıflayınca popo meme iyice küçüldü merak ettiğim squat yapmaya düzenli devam edersek popoya gerçekten etki ediyor mu? Yorumların hepsini okuyamadım kaç squatla başladınız günlük ne kadar arttırıyorsunuz ve sadece squat mı? Sıkı ve dik bir popo istiyoruuuummm
Ben sadece popo dikleştirmek istiyorum sadece squat yeterli mi cınım birde ayakta ve yatarak popo sıkılaştırma videoları yada nasıl yapıldığı ile ilgili açıklama lütfen..
- 10 dakikalik isinma
- 50 squat
- 50 iç bacak eritme hareketi
- 35 yatarak popo skistirma
- 40 iki el iki ayak ustunde popo skistirma
- 100mekik
Merhaba tatli kiz h b evt emziriyorum gunde 2 saat yürüyüş yapabiliyorum.ama sizi takipteyim :)Hosgeldin kardelenbebişin hayirli olsun
Diyet yapiyor musun? gerci emziriyorsundur simdi..![]()
Yuruyus de cok cok iyi bir egzersizMerhaba tatli kiz h b evt emziriyorum gunde 2 saat yürüyüş yapabiliyorum.ama sizi takipteyim :)
Merhaba tatli kiz h b evt emziriyorum gunde 2 saat yürüyüş yapabiliyorum.ama sizi takipteyim :)
Yuruyus de cok cok iyi bir egzersiztum vucudunu calistiyor :)
Evt biraz kilo vermem lazim sonra baslarim :)Hoşgeldin canmm 2 saat yürüyüş cok iyi canm zaten emzirdigin için kalori yakiyorsun bide zararli yiceklerden uzak durdun mu kesinlikle cok iyi kilo verirsin squat programina basla istersen ama kilo verdikten sonra başlanilmasi tavsiye ediliyor istersen artrma yapmadan hergün 50 tane yaparsn bacaklarda kalinlasma olmaz![]()
Teşekkür ettim balımmLovelcim:)
Bu popo kaldirma egzersizi. İki el iki ayak yerde teker teker bacaklarimizi yukari dogru itiyoruzEki Görüntüle 1391250 Bu popo sıkılaştırma
Eki Görüntüle 1391251
Bu da basen eritme. Kopek iseme pozisyoni deniliyoro pozisyomda bacagimizi yana dogru acip kapatiyoruzEki Görüntüle 1391252
Yok kuzuum 50mekik cektimmHhmmm eezgim gelmisDün ne yaptn bakalm yatmadan sesin çıkmadğina göre bisi yapmadan uyudun dimiii
![]()
Rica ederim canimTeşekkür ettim balımm
işteee buuuBanyoya giriyim dedim
Girmeden de 20 squat yaptim banyoda![]()
Su sicak olana kadar yaptim vallahi kendimi daha iyi hissediyorummişteee buuu
böyle olmalıyız yaa her zaman
tebrikler tatlımmm