fitim fitsin fit (squat)

Merhaba bende yeni katildim gruba. 1 ay önce sezeryan la doğum yaptım.. 55 kg den 80 kg oldum suan 70 kgyim. Kalcalarim bacaklarim popom hep catladi :KK43: fizigimin anasını gobdikledim resmen..
Hosgeldin kardelen ;) bebişin hayirli olsun:KK46:
Diyet yapiyor musun? gerci emziriyorsundur simdi.. :KK17:

Mrb bende evde kendi kendine squat ile popo dikleştirmeye çalışan biriyim 168 boyum 55 kilom.
Zayıflayınca popo meme iyice küçüldü merak ettiğim squat yapmaya düzenli devam edersek popoya gerçekten etki ediyor mu? Yorumların hepsini okuyamadım kaç squatla başladınız günlük ne kadar arttırıyorsunuz ve sadece squat mı? Sıkı ve dik bir popo istiyoruuuummm
Merhaba canim:)
Ben gunde en az 50squat yapmaya calisiyorum ilk sayfada bi programimiz var zaten :)
Ve duzenli yapinca etki gorcegimize eminim:)
Sadece squat yapmiyoruz burdaki arkadaslarla, cesit vesit sporlar yapanlar var squatin yaninda.. Ben squat mekik jillian zunba yapiyorum.. Ve bir de ic bacak inceltme basen eritme gibi..

Slmlaarr güzeller sporumun bi kısmını yaptm
300 thigh master aletiyle bacak çalışma
80 squat
50 mekik
12 yarım şınav
50 selülit savar hareketi
100 sağa sola dönme bel icin
bi kahve molasindan sonra jillian michael yapcam ;)

• 10 dakikalik isinma
  • 50 squat
  • 50 iç bacak eritme hareketi
  • 35 yatarak popo skistirma
  • 40 iki el iki ayak ustunde popo skistirma
  • 100mekik:KK52:
Ben sadece popo dikleştirmek istiyorum sadece squat yeterli mi cınım birde ayakta ve yatarak popo sıkılaştırma videoları yada nasıl yapıldığı ile ilgili açıklama lütfen..

Lovelcim:)
Bu popo kaldirma egzersizi. İki el iki ayak yerde teker teker bacaklarimizi yukari dogru itiyoruz
Screenshot_2015-01-28-11-25-30-1.webp
Bu popo sıkılaştırma
Screenshot_2015-01-28-11-27-09-1.webp

Bu da basen eritme. Kopek iseme pozisyoni deniliyor:KK48::KK48: o pozisyomda bacagimizi yana dogru acip kapatiyoruz
Screenshot_2015-01-28-11-25-39-1.webp

Merhaba tatli kiz h b evt emziriyorum gunde 2 saat yürüyüş yapabiliyorum.ama sizi takipteyim :)

Hoşgeldin canmm 2 saat yürüyüş cok iyi canm zaten emzirdigin için kalori yakiyorsun bide zararli yiceklerden uzak durdun mu kesinlikle cok iyi kilo verirsin squat programina basla istersen ama kilo verdikten sonra başlanilmasi tavsiye ediliyor istersen artrma yapmadan hergün 50 tane yaparsn bacaklarda kalinlasma olmaz ;)

Hoşgeldin canmm 2 saat yürüyüş cok iyi canm zaten emzirdigin için kalori yakiyorsun bide zararli yiceklerden uzak durdun mu kesinlikle cok iyi kilo verirsin squat programina basla istersen ama kilo verdikten sonra başlanilmasi tavsiye ediliyor istersen artrma yapmadan hergün 50 tane yaparsn bacaklarda kalinlasma olmaz :KK66:
Evt biraz kilo vermem lazim sonra baslarim :)

Back
X