- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Reglken squat onerilmiyormis canm lune soylemisti:) bittiginde devam edersinGünaydın canlar
Ben de regl olduğum için kaç gündür spor yapamıyorum ama gecelerdolayi:)adan mekik çekiyorum bi de diyete devam tabi![]()
![]()
reglim bitene kadar tartılmıycam zaten yoksa çöküşe geçebilirm :)Reglken squat onerilmiyormis canm lune soylemisti:) bittiginde devam edersinartida fazla cikablrsin bu donemde ama cok takma kafana reglden dolayi:)
Buyrun yesil caya,hanimlarrrEki Görüntüle 1391362
Reglken squat onerilmiyormis canm lune soylemisti:) bittiginde devam edersinartida fazla cikablrsin bu donemde ama cok takma kafana reglden dolayi:)
Canimben agrisindsn kivraniyorum o yuzden yapamiyorummAma ben regliyim spora devam ediyorum yaa beni etkilemiyor bide az oluyorum ondan sanırım sorun olmaz dimi yaa![]()
Afiyet olsun canmmBende jilliani yaptm 7 otlu bitki çayı içiyorum tatlş![]()
Canimben agrisindsn kivraniyorum o yuzden yapamiyorumm
normalde bende de adet oncesi sancıları olurdu ama artık olmuyor spor yaptıım icinAma ben regliyim spora devam ediyorum yaa beni etkilemiyor bide az oluyorum ondan sanırım sorun olmaz dimi yaa![]()
Oh ne guzel kiskandimmHmm bende sıfır ağrı![]()
bendeOh ne guzel kiskandimm
Çok güzel ama ya
Kızlarr jillan ı yaptım çok güzel ama level 1i yaptım yarım saatte bacak basen çalıştım 60 squat kendimi süper hissediyorum. Şimdi 1 greyfurt portakal limon sıktım içiyorum sonra banyoya giricem.hala kalbim hızlı atıyor. Bu level1i ne kadar yapıcam 2 e geçeyim diyorum
Tamam canım o zaman bende 10 gün sonra geçeyim. Evet canım aldım. Bel 75 göbek 81 basen 97 cm kalınlığında bacak 58 canım.Canm her level 10 gün yapiliyo 10günü tamamlayp 2 ye geçbenim 2.level bitiyo yarin cuma 3. Lleveli yapcam bakalım; ) ölçülerini aldn mi baslamadan
![]()
Selinimm cevap vermis ,:) harikasin tatlimKızlarr jillan ı yaptım çok güzel ama level 1i yaptım yarım saatte bacak basen çalıştım 60 squat kendimi süper hissediyorum. Şimdi 1 greyfurt portakal limon sıktım içiyorum sonra banyoya giricem.hala kalbim hızlı atıyor. Bu level1i ne kadar yapıcam 2 e geçeyim diyorum