fitim fitsin fit (squat)

evet onları yapabilirim sanırım :) hemde ne spor sabahtan beri ordan oraya peşinden koşturuyom düşmesin diye :D

Ayy canm benim yaa cok hosuma gitti düsmesin diye pasinden kosuyorum dedin ya keske herkes senin gibi gözü gibi korusa emaneti :KK60:yarinda benim kiza baksana ablasi cok akilli benim prensesim seni hic üzmez :KK48::pbende rahat rahat temizlik yaparim :KK39:

Ayy canm benim yaa cok hosuma gitti düsmesin diye pasinden kosuyorum dedin ya keske herkes senin gibi gözü gibi korusa emaneti :KK60:yarinda benim kiza baksana ablasi cok akilli benim prensesim seni hic üzmez :KK48::pbende rahat rahat temizlik yaparim :KK39:
Bende gelirim cimcimeye bakmaayaa

merhabaa tatlı sempatik azimli hanımlarr :)) neredeyse topiğin hepsini okudum bir çırpıda aklımda gelgitler yapsam mı yapmasam mııı... şöyle ki bendekalın bacak basen popo ne ararsanız varr squat anladıım kadarıyla popoya çok faydalı ama üst bacak kalınlaştırıyomuş oysaki benimki zaten kalınn ronaldo gibi olmak istememaçıkcasıı.. diyorum ki her günartırmadan 30 35 kadar yapsam bana faydası olur mu ya da ne önerirsiniz bana yazarsanız çok sevinirimm

merhabaa tatlı sempatik azimli hanımlarr :)) neredeyse topiğin hepsini okudum bir çırpıda aklımda gelgitler yapsam mı yapmasam mııı... şöyle ki bendekalın bacak basen popo ne ararsaolucakt squat anladıım kadarıyla popoya çok faydalı ama üst bacak kalınlaştırıyomuş oysaki benimki zaten kalınn ronaldo gibi olmak istememaçıkcasıı.. diyorum ki her günartırmadan 30 35 kadar yapsam bana faydası olur mu ya da ne önerirsiniz bana yazarsanız çok sevinirimm
Merhabalar canimm:)
İlgin icin tesekkur ederizz:)
Şoylekii... Agirlikla squat yapildigi zaman bacaklar kalinlasabiliyor evet.. Ki biz elimizde agirliklarla calismiyoruz.. Tabiki zamanla kas olusucaktir ve onun verdigi bi kalinlik olucaktir ama bingil bingil durmasindan iyidir :))

Seve seve bakarimmm tabiki :) minicikler ki kiyamam oyle dusurse ben daha cok uzulurum o yuzunden korkuyorum birsey olursa diye :)

iyi akşamlar spor güzelleri dün akşam 100 squat, mekik artık Allah ne verdiyse yaptım. dedim 1 saat falan sürdü heralde ama saate bi baktım 45 dk olmuş sadece :KK70: neyse dün pek hissetmemiş olsam da şu anda bacaklarımdaki ağrıyı hissedebiliyorum. bugün de mutfak dolaplarına tabakları yerleştiriyim diye sandelyeye bağa in çık yaptım. onu da squattan saysam olur mu? :KK48::KK48::KK48:

iyi akşamlar spor güzelleri dün akşam 100 squat, mekik artık Allah ne verdiyse yaptım. dedim 1 saat falan sürdü heralde ama saate bi baktım 45 dk olmuş sadece :KK70: neyse dün pek hissetmemiş olsam da şu anda bacaklarımdaki ağrıyı hissedebiliyorum. bugün de mutfak dolaplarına tabakları yerleştiriyim diye sandelyeye bağa in çık yaptım. onu da squattan saysam olur mu? :KK48::KK48::KK48:
Tamamm hadi squattan sayalim onu da :D

Sayilir sayilir bence yaaa yani sayilmaliii :))

Back
X