- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
En azindan mekik squat yaparsinbenim spor yapmaya halim kalmadı sanırım
kuzenimin bebeğine bakıyorum sabahtan beri peşinden koşup duruyorum
bana baya spor yaptırıyor saolsunnn :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En azindan mekik squat yaparsinbenim spor yapmaya halim kalmadı sanırım
kuzenimin bebeğine bakıyorum sabahtan beri peşinden koşup duruyorum
bana baya spor yaptırıyor saolsunnn :)
evet onları yapabilirim sanırım :) hemde ne spor sabahtan beri ordan oraya peşinden koşturuyom düşmesin diyeEn azindan mekik squat yaparsinbebis iyi spor olmustur
![]()
evet onları yapabilirim sanırım :) hemde ne spor sabahtan beri ordan oraya peşinden koşturuyom düşmesin diye![]()
Bende gelirim cimcimeye bakmaayaaAyy canm benim yaa cok hosuma gitti düsmesin diye pasinden kosuyorum dedin ya keske herkes senin gibi gözü gibi korusa emanetiyarinda benim kiza baksana ablasi cok akilli benim prensesim seni hic üzmez
bende rahat rahat temizlik yaparim
![]()
Merhabalar canimm:)merhabaa tatlı sempatik azimli hanımlarr :)) neredeyse topiğin hepsini okudum bir çırpıda aklımda gelgitler yapsam mı yapmasam mııı... şöyle ki bendekalın bacak basen popo ne ararsaolucakt squat anladıım kadarıyla popoya çok faydalı ama üst bacak kalınlaştırıyomuş oysaki benimki zaten kalınn ronaldo gibi olmak istememaçıkcasıı.. diyorum ki her günartırmadan 30 35 kadar yapsam bana faydası olur mu ya da ne önerirsiniz bana yazarsanız çok sevinirimm
Hosgeldinnn:)slm kızlar acaba bende katılabilir miyim size
Seve seve bakarimmm tabiki :) minicikler ki kiyamam oyle dusurse ben daha cok uzulurum o yuzunden korkuyorum birsey olursa diye :)Ayy canm benim yaa cok hosuma gitti düsmesin diye pasinden kosuyorum dedin ya keske herkes senin gibi gözü gibi korusa emanetiyarinda benim kiza baksana ablasi cok akilli benim prensesim seni hic üzmez
bende rahat rahat temizlik yaparim
![]()
Tamamm hadi squattan sayalim onu daiyi akşamlar spor güzelleri dün akşam 100 squat, mekik artık Allah ne verdiyse yaptım. dedim 1 saat falan sürdü heralde ama saate bi baktım 45 dk olmuş sadeceneyse dün pek hissetmemiş olsam da şu anda bacaklarımdaki ağrıyı hissedebiliyorum. bugün de mutfak dolaplarına tabakları yerleştiriyim diye sandelyeye bağa in çık yaptım. onu da squattan saysam olur mu?
![]()
Hosgeldinnnnnheey bende istiyorum bendeee bende katılıcam sizee :)
Hosgeldinnn :)heey bende istiyorum bendeee bende katılıcam sizee :)
Sayilir sayilir bence yaaa yani sayilmaliii :))iyi akşamlar spor güzelleri dün akşam 100 squat, mekik artık Allah ne verdiyse yaptım. dedim 1 saat falan sürdü heralde ama saate bi baktım 45 dk olmuş sadeceneyse dün pek hissetmemiş olsam da şu anda bacaklarımdaki ağrıyı hissedebiliyorum. bugün de mutfak dolaplarına tabakları yerleştiriyim diye sandelyeye bağa in çık yaptım. onu da squattan saysam olur mu?
![]()
Her gun yaptigimiz sporu yaziyoruzz onceligimiz squat yapip popiciklerimizi guzellestirmek :))Hoşbuldum da :) nasıl bir düzeniniz var acaba :) ne yapmam gerekli yani :)
tamam :)Her gun yaptigimiz sporu yaziyoruzz onceligimiz squat yapip popiciklerimizi guzellestirmek :))