fitim fitsin fit (squat)

;))))
Screenshot_2015-01-28-23-41-26-1.webp

[QUOTE="lanarey, post: 39130996, member: salatalir tabak dolusu kısır ardından bir dilim pasta yatmadan once bebe buskuvisi ve sut buda benim kilo almaya calısma seklim:)) ya bu arada kısır kilo aldırırmı[/QUOTE]
Kisir cok kilo aldirmaz tatlim bulgur ve salatalik malzemeler.. Ama tabi fazlasi aldirabilir:)

Selamlar kızlaarrr :KK54: yemekten sonra önce annemler ordan da kvdemlere gectik yeni geldim eve sizlerw bi bakiim dedim ;) sporlaarrr yapilms oohh misss:KK50:yesil caylarda demlenmisss:KK50: bu arada bisey dicem benim pantolonlar bollasti ama kac beden giydiģimi bilmiyordum şuan giydiklerim 32 nin daraltlmiş hali annemlere gittiğimde kardeşimin 28 beden pantalonunu denedim tam oldu ve en önemlisi bacaklarım düzgün durdu:KK28:sevindirik oldum :KK28:

tam zamanında söyledin bunu canım (bazen bilmek yeterli olmuyor tekrar birinden duyduğunda insan gaza geliyor) bütün abur cuburlarım bitti yarından itibaren inşallah abur cubur diyeti güzel olur :)
Yeme kuzum ne geregi var o an tadi guzel geliyor sonra kac kalori harcamamiz gerekiyo biliuor musu . herhangi bi abur cubur aldiginda ustundeki kalorisine bak ;)

Supersinng, post: 39131115, member: 304143"]canım istedi yaaa :) bugünde profiterol aldım hepsini yesem yetmezdi ama arkadaşım çok sever ona hediye ettim sadece 1 tane yedim içinden :)[/QUOTE]
Supersinnn;))
Bende kucuk bi ekler yedim :)))

Selamlar kızlaarrr :KK54: yemekten sonra önce annemler ordan da kvdemlere gectik yeni geldim eve sizlerw bi bakiim dedim :KK66: sporlaarrr yapilms oohh misss:KK50:yesil caylarda demlenmisss:KK50: bu arada bisey dicem benim pantolonlar bollasti ama kac beden giydiģimi bilmiyordum şuan giydiklerim 32 nin daraltlmiş hali annemlere gittiğimde kardeşimin 28 beden pantalonunu denedim tam oldu ve en önemlisi bacaklarım düzgün durdu:KK28:sevindirik oldum :KK28:
Bende bugun 27beden aldim kuzum:)
Oteki topikteki gibi kargaşa olmasinda sana nasil olur o beden diye ;)

Back
X