- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cikolatayi bende cok severim ama yok olmazkola icerdim bıraktım artık cips falanda yemiyom pek ama cikolata dedinmi dayanamıyom
buyuk bir tabaga doldurdum valla bulgur degilde pirinc kilo aldırıyo ozaman[QUOTE="l
Kisir cok kilo aldirmaz tatlim bulgur ve salatalik malzemeler.. Ama tabi fazlasi aldirabilir:)
biri çikolata mı dedikola icerdim bıraktım artık cips falanda yemiyom pek ama cikolata dedinmi dayanamıyom
yok iki eksigi varCikolatayi bende cok severim ama yok olmaz
Kuzum 15 degil mi?))
bazen cıldırıcak gibi oluyorumbiri çikolata mı dediyımyımymmm
![]()
tam zamanında söyledin bunu canım (bazen bilmek yeterli olmuyor tekrar birinden duyduğunda insan gaza geliyor) bütün abur cuburlarım bitti yarından itibaren inşallah abur cubur diyeti güzel olur :)Abur cubur selulitlerin yaglarin baş nedeni![]()
Aaaaaaaaaaaaaaayok iki eksigi var![]()
canım istedi yaaa :) bugünde profiterol aldım hepsini yesem yetmezdi ama arkadaşım çok sever ona hediye ettim sadece 1 tane yedim içinden :)bazen cıldırıcak gibi oluyorumbugunde pasta yaptım gomuldum valla bulmusken
![]()
Yeme kuzum ne geregi var o an tadi guzel geliyor sonra kac kalori harcamamiz gerekiyo biliuor musu . herhangi bi abur cubur aldiginda ustundeki kalorisine baktam zamanında söyledin bunu canım (bazen bilmek yeterli olmuyor tekrar birinden duyduğunda insan gaza geliyor) bütün abur cuburlarım bitti yarından itibaren inşallah abur cubur diyeti güzel olur :)
konduramadın bi turlu onu banaAaaaaaaaaaaaaaa
Bende bugun 27beden aldim kuzum:)Selamlar kızlaarrryemekten sonra önce annemler ordan da kvdemlere gectik yeni geldim eve sizlerw bi bakiim dedim
sporlaarrr yapilms oohh misss
yesil caylarda demlenmisss
bu arada bisey dicem benim pantolonlar bollasti ama kac beden giydiģimi bilmiyordum şuan giydiklerim 32 nin daraltlmiş hali annemlere gittiğimde kardeşimin 28 beden pantalonunu denedim tam oldu ve en önemlisi bacaklarım düzgün durdu
sevindirik oldum
![]()
Kuzum iyi kilo almissin ve tam formundasin daha da alma. Otekindekiyle bunun arasnda fark var gercektenkonduramadın bi turlu onu bana![]()
bana erkek arkadasım yatarken yeme demişti oda sporcuona dikkat ediyorum ben genelde gun icinde yiyorumcanım istedi yaaa :) bugünde profiterol aldım hepsini yesem yetmezdi ama arkadaşım çok sever ona hediye ettim sadece 1 tane yedim içinden :)
var dimi bende baktım ancak resimlerle anlayabiliyorum farkıKuzum iyi kilo almissin ve tam formundasin daha da alma. Otekindekiyle bunun arasnda fark var gercekten![]()
Var varr olmaz olur muuvar dimi bende baktım ancak resimlerle anlayabiliyorum farkı![]()
Bende bugun 27beden aldim kuzum:)
Oteki topikteki gibi kargaşa olmasinda sana nasil olur o beden diye![]()