fitim fitsin fit (squat)

Kızlar nasi gidiyor sporlar. Ben 3.günümü bitirdim bugün 4.günüm ama bacaklarımdaki ağrıda en ufak bi azalma yok. Nasil geçer bunlar acaba :(

Kızlar nasi gidiyor sporlar. Ben 3.günümü bitirdim bugün 4.günüm ama bacaklarımdaki ağrıda en ufak bi azalma yok. Nasil geçer bunlar acaba :KK43:
masaj yap canım biraz bacaklarına bir kaç gün daha sürer en fazla sonra geçer mutlaka :)

Mesajını şimdi gördüm canım , dün yazamamıştım konuya. İlk evvel dün ve bugünkü egzersizlerimi yazayım ardından sorunu cevaplayayım ? :KK39:

Dün 2.günümdü ,
10 dk ısınma
55 squat
55 kalça sıkılaştırma
100 ip atlama

yaptım, aralıksız değil de 20li 2 set ve 15li 1 set şeklinde yaptım squatı. Siz nasıl yapıyorsunuz onu merak ediyorum hanımlar cevaplarsanız memnun olurum. Kalça sıkılaştırmayı da aynı şekilde bölerek yapıyorum.

Bugün 3.günümdü ,
10 dk ısınma egzersizi ,
60 Squat ( 30lu 2 set )
100 john grimek hareketi ( 50li 2 set )
60 kalça sıkılaştırma
16 Crunches ( 8li 2 set )
60 Dumbell Side Bend ( 3 x 10lu set sağ , 3 x 10lu set sol )
100 ip atlama

Konu 120 küsür sayfa olmuş :-) 120 sayfayı da okumadım bu yüzden profesyonel biçimde sporla ilgilenen arkadaşlar var mı bilmiyorum , ama spor salonlarında çok vakit geçiren bir kaç kişiden burada fikirleri istenmiş , şu linkten ulaşabilirsin.
http://www.kizlarsoruyor.com/spor/q1938441-spor-yapan-arkadaslar-bir-bakar-misiniz-resimli

Bu linkte ise karın sıkılaştırma hakkında neleri doğru ve yanlış yaptığımızı test edebilirsiniz ,
http://kaanlazayiflama.blogcu.com/guzelik-testi-karin-kaslari-ve-gobek-eritme/3969372#

Ben karın sıkılaştırma için şu egzersizleri uygun bulup bugün uyguladım, egzersizlerime eklediğim bir şey olursa şayet buradan tekrar paylaşırım. Linklerden uygulamalı olarak görebilirsiniz. İyi forumlar :KK50:

Canim ben tek seferde yapiyorum 80 yaptm dün bugün dinlenme günüm oldugu icin sadece 20 tane yaptm tabi diger sporlarmla beraber ;)

kızlarr bende sporumu yaptım geldimm. iç bacak hareketlerimi yaptım 90 squat yaptım bugün bir bacak videosu buldum onun içinde vardı. her gün bir video buluyorum ya hangisini yapcağımı karıştırıyorum sonrada :) sabırsız olmamdan hep bunlar :KK43:

Kızlaaar. Beni de alır mısınız aranıza? :)

tatlibikiz tatlibikiz beni biliyor azıcık. Jilliana devam edememiştim ama bu şekilde hareketlerde devamlılık sağlayabilirim diye umuyorum. :KK71:

Sayfa 58 deyim. Hala okuyorum ama saat geç olmuş bitiremem bu gece de yazayım dedim yine de. Bugün boş geçmesin 50'den başlayayım ben. :KK53:

Öpüyorum hepinizi! :KK68:

Back
X