- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
Dis hekimi asistanligi okuyorum tatlmhadi inşallah :) bende spor da yapıp sıkılaşıyorum bide onlardan da kurtulayım artık dedim olmuşken tam olsun.
ne okuyorsun canım sen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dis hekimi asistanligi okuyorum tatlmhadi inşallah :) bende spor da yapıp sıkılaşıyorum bide onlardan da kurtulayım artık dedim olmuşken tam olsun.
ne okuyorsun canım sen
ayy dişçiden çok korkarımmmmmDis hekimi asistanligi okuyorum tatlm
Ben bile korkuyorum dişcidenayy dişçiden çok korkarımmmmm
Allahtan hiç yolum düşmedi :)
aminnnnnnnBen bile korkuyorum dişciden
Aman allah dusurmesinn
masaj yap canım biraz bacaklarına bir kaç gün daha sürer en fazla sonra geçer mutlaka :)Kızlar nasi gidiyor sporlar. Ben 3.günümü bitirdim bugün 4.günüm ama bacaklarımdaki ağrıda en ufak bi azalma yok. Nasil geçer bunlar acaba![]()
Tatlim kas gevsetici kremin var miKızlar nasi gidiyor sporlar. Ben 3.günümü bitirdim bugün 4.günüm ama bacaklarımdaki ağrıda en ufak bi azalma yok. Nasil geçer bunlar acaba![]()
masaj yap canım biraz bacaklarına bir kaç gün daha sürer en fazla sonra geçer mutlaka :)
dene ben öyle yaptım baya iyi geldi :) güzeldir bacak ağrısı ama sonunda sıkılaşma oluncaHmmm masajı bi deniyim bakalım :) bu bi haftayi atlatirsam rahatlicak gibiyim ama hadi bakalim![]()
Bugun yedigim kruvasan icin kim ceza vericek banaaa
Mesajını şimdi gördüm canım , dün yazamamıştım konuya. İlk evvel dün ve bugünkü egzersizlerimi yazayım ardından sorunu cevaplayayım ?
Dün 2.günümdü ,
10 dk ısınma
55 squat
55 kalça sıkılaştırma
100 ip atlama
yaptım, aralıksız değil de 20li 2 set ve 15li 1 set şeklinde yaptım squatı. Siz nasıl yapıyorsunuz onu merak ediyorum hanımlar cevaplarsanız memnun olurum. Kalça sıkılaştırmayı da aynı şekilde bölerek yapıyorum.
Bugün 3.günümdü ,
10 dk ısınma egzersizi ,
60 Squat ( 30lu 2 set )
100 john grimek hareketi ( 50li 2 set )
60 kalça sıkılaştırma
16 Crunches ( 8li 2 set )
60 Dumbell Side Bend ( 3 x 10lu set sağ , 3 x 10lu set sol )
100 ip atlama
Konu 120 küsür sayfa olmuş120 sayfayı da okumadım bu yüzden profesyonel biçimde sporla ilgilenen arkadaşlar var mı bilmiyorum , ama spor salonlarında çok vakit geçiren bir kaç kişiden burada fikirleri istenmiş , şu linkten ulaşabilirsin.
http://www.kizlarsoruyor.com/spor/q1938441-spor-yapan-arkadaslar-bir-bakar-misiniz-resimli
Bu linkte ise karın sıkılaştırma hakkında neleri doğru ve yanlış yaptığımızı test edebilirsiniz ,
http://kaanlazayiflama.blogcu.com/guzelik-testi-karin-kaslari-ve-gobek-eritme/3969372#
Ben karın sıkılaştırma için şu egzersizleri uygun bulup bugün uyguladım, egzersizlerime eklediğim bir şey olursa şayet buradan tekrar paylaşırım. Linklerden uygulamalı olarak görebilirsiniz. İyi forumlar
Vovv tamambenden 200 mekikk
![]()