fitim fitsin fit (squat)

Bugün ve dün hiçbirşey yapamadım halbuki yaptığım zaman çok güzel oldu süperdi iki gündür misafirim var oturamadım Bile şimdi kızımı emziriyorum öyle yazıyorum yarında anneme gidicem misafir var ordada pazar günü kınaya gidicem inş çıkmam ortadan artık. Inş erkek olmazda :eek:.
Kinada doktur bol bol harca kalorileriiii;)

6 egzersiz harekitinden 90 tane,
70 squat,
30 mekik yaptımm.

bi kaç saat sonrada trambolin yapıcam :)

Bende alicam en kisa zamanda :KK66: nerden almak lazim ki ipi
Ben şimdi internetten baktım galiba netten alıcam hem de fiyatları da uygun kargo dahil en fazla 12 liraya geliyomuş :D
Tabi bu en ucuzunun fiyatı ama sonuçta hepsi aynı işi görecek pahalısıyla atlayınca daha çok kilo verdirmiyo nasılsa :rolleyes:

Ben şimdi internetten baktım galiba netten alıcam hem de fiyatları da uygun kargo dahil en fazla 12 liraya geliyomuş :D
Tabi bu en ucuzunun fiyatı ama sonuçta hepsi aynı işi görecek pahalısıyla atlayınca daha çok kilo verdirmiyo nasılsa :rolleyes:
Bende bakiym memlekete doniym de:KK55:

Ay şükür bitirdim okumayı. Ne çok konuşmuşsunuz anacım yaaa. :KK53:

Dün akşam iyi ki yapmışım, ne güzel bugün 2. günüm :)
Ben biraz araştırıp bir program yapayım, sonra da bildirimimi yapayım kuzulaar. :KK19::KK76:

Ay şükür bitirdim okumayı. Ne çok konuşmuşsunuz anacım yaaa. :KK53:

Dün akşam iyi ki yapmışım, ne güzel bugün 2. günüm :)
Ben biraz araştırıp bir program yapayım, sonra da bildirimimi yapayım kuzulaar. :KK19::KK76:
Tamam kuzumm programini paylas biz de faydalanalim !)

evetttt trambolin de yaptım 20 dakika, yanına da 40 squat daha yaptım yani bugün 110 squat yapmış oldum :)
trambolinden sonra squat yapmak çok zor oluyormuş onu anladımmm:KK45:

Back
X