- 3 Haziran 2009
- 1.800
- 1.527
- 133
Aynen canımm sporumu yaptım geldimm ay bacaklarım turmuyor galiba :)Aynen kuzumm tam gaz devammm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canımm sporumu yaptım geldimm ay bacaklarım turmuyor galiba :)Aynen kuzumm tam gaz devammm![]()
bir kaç güne geçer canım merak etme :)benimde üst bacaklarım ve popişim ağrıyoo
oturunca kalkamıyorum kalkınca oturamıyorum
ne zaman geçer ki bu ağrılaar![]()
Yerken aklina gelsin trambolinöyle yapıcam tatlı inşallah yoksa sabaha kadar trambolinde zıplamak zorunda kalırım :)
Sabaha duzelirsinAynen canımm sporumu yaptım geldimm ay bacaklarım turmuyor galiba :)
3-4 gune gecmesi gerek tatlimbenimde üst bacaklarım ve popişim ağrıyoo
oturunca kalkamıyorum kalkınca oturamıyorum
ne zaman geçer ki bu ağrılaar![]()
Aferin sana kuzucumm:)))2. Gün 55 squat tamamdır. Planki yarın dahil edicem. :)
bugün fotomu çektim bakalım 1 ay sonra da çekip koyarım ikisinide :)Yerken aklina gelsin trambolin
Popicikler
Dumduz karinlar![]()
İnsallah canm benmm bekliyoruzbugün fotomu çektim bakalım 1 ay sonra da çekip koyarım ikisinide :)
Evet canım zaten benim basenler gitsin bacaklarım incelsin ağrılar pek önemli değil :)Sabaha duzelirsin![]()
inşallahhhh :)İnsallah canm benmm bekliyoruz)
Eminim fark olucakrir
Gidicek gidicekkk o kadar emek veriyoruzEvet canım zaten benim basenler gitsin bacaklarım incelsin ağrılar pek önemli değil :)
Canım noldu sana yaaYine gozyasiyla dolu bi gece.
Allahim sen bana dayanma gucu ver ne zaman gecicek bu acı..
Oyle firtinalar kopuyor ki icimde buraya yazicak tek ni kelimem yok..
Canim cok guzel anlatmisskn. Azminden dolayi tebrikler oncelikle:) eminim karsiligini alicaksin ve fotograflarini bekliyoruz :)Platese hic merak salmadm ama sendeki degisiklik beni gaza getirebilir platese karsiSelam herkeseee biraz geç bi saatte oldu ama bugün pilateste 5.günüm bitti. Eğer aranızda yapmayı düşünen ya da merak eden varsa diye 5 günde elde edebildiğim deneyimlerimi yazmak istiyorum. Benim sorunlu bölgelerim bacak ve basenler olduğu için öncelikle Ebru Şallı'nın Skinny Jeans Workout kürünü yapmaya karar verdim. Daha öncesinden pek bi spor geçmişim yok ama bir şekilde başladım nasıl oldu bende bilmiyorum. Ben başlamadan önce pek bi kararsızdım ama benim gibi olan varsa aranızda belki bi yardımım dokunur. :)
1.gün: yediklerime pek dikkat etmedim, spor malzemelerimi ve kendime içine sığamadığım mini mini bir kot aldım. :) spor yaparken bakıp gaza geliyorum cidden çok işe yarıyor. Pilatesi yaparken çok zorlandım çoğu hareketi düzgün yapamadım
2.gün: yediklerime dikkat etmeye başladım. yani aç kalmıyorum ama sadece karbonhidratı azaltıp abur cuburu kestim. bacaklarım felaket ağrıyor. Spor yapmaya çalışırken neredeyse ölüyordum bacaklarım acayip ağrıyor.
3.gün: yediklerime dikkat ediyorum. bacaklarım kopacakmış gibi :) yürürken bile ağrıyor. sporu yaparken gözlerimden neredeyse yaşlar geldi.
4.gün: 3.güne oranla inanılmaz bi rahatlama var. kendimi resmen güçlü hissediyorum. ağrılarım çok hafifledi. sporu yaparken hala bazı hareketleri tam bitiremesemde baya gelişme var. hatta sonunda gazımı alamayıp Leslie Sansone ile 1 mile walk yaptım :)
5.gün: kalktığımda o kadar enerjiktim ki anlatamam. Leslie Sansone ile 2 mile walk yaptım. bütün gün bir yorgunluk hissetmedim aksine spora başlamadan önceki halime oranla çok daha enerjiktim. Akşam pilatesimi zorlanmadan yaptım. Halaaaa 2-3 hareketi tam olarak Ebru Şallı gibi yapamıyorum ama gelişme var.
şimdilik bu kadar başlamadan önceki halimi de çektim 15.günün sonunda öncesi sonrası fotoğrafı yapıciğim.![]()
O aklima geldi yine. Biraktigi aci gecmiyoCanım noldu sana yaa![]()
Canım benimO aklima geldi yine. Biraktigi aci gecmiyo