- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
O bikiniyi giyerse bende o abaza surusune katilip gozlugumun altindan taciz edebilirunben kibar olarak şey ediyim demiştim ama içimden geçen de oydu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O bikiniyi giyerse bende o abaza surusune katilip gozlugumun altindan taciz edebilirunben kibar olarak şey ediyim demiştim ama içimden geçen de oydu![]()
sen o popondan 6 kişiye popo çıkarırsın lob lob mu lop lop mu bilememAl yavrm al senin olsun bi lobu![]()
O kadin bi de bu popo icin ameliyat gecirmis yaaasen o popondan 6 kişiye popo çıkarırsın lob lob mu lop lop mu bilemem![]()
valla bende bakabilirim yani göz buO bikiniyi giyerse bende o abaza surusune katilip gozlugumun altindan taciz edebilirun![]()
valla burdakilerin yarısına yeter o poposen o popondan 6 kişiye popo çıkarırsın lob lob mu lop lop mu bilemem![]()
şu pikiniyi banada atın nerdeO bikiniyi giyerse bende o abaza surusune katilip gozlugumun altindan taciz edebilirun![]()
şu pikiniyi banada atın nerde![]()
TünaydııııınGunaydin fistiklarr![]()
tünaydın canımmGunaydin fistiklarr![]()
Naber tatlimmtünaydın canımm![]()
iyiyim bebeğim yatıyorum öylr boş boş sen napıyosunnnnNaber tatlimm
Bende kaplicaya geldimiyiyim bebeğim yatıyorum öylr boş boş sen napıyosunnnn
ohhh ne güzelllBende kaplicaya geldim![]()
Ara ara yagmur yagiyo kuzum vallahiohhh ne güzelllhava çok bozuk ya ama oralarda nasıl ? insanın ruhu daralıyor
![]()
Canim cok abarti bi kalinlik olmaz biz agirlikla calismiyoruzkiKızlar nasılsınızz. Daha evime gidemedim rahat rahat spor yapamıyorum çok sıkılıyorum valla yarın olsada evime kavuşsam :) bu arada sabah fark ettim bacaklarımın üstü şişmeye başlanış bacaklarım normaldede kalın napsam diye düşünüyorum ben inceltmek isterken daha da kötü yapmayayım![]()
ne güzel düzelmişti bozdu yine bu aralarAra ara yagmur yagiyo kuzum vallahi
kaslar şişmiş olabilir benimde başta bir şişkinlik vardı şimdi indi biraz canımKızlar nasılsınızz. Daha evime gidemedim rahat rahat spor yapamıyorum çok sıkılıyorum valla yarın olsada evime kavuşsam :) bu arada sabah fark ettim bacaklarımın üstü şişmeye başlanış bacaklarım normaldede kalın napsam diye düşünüyorum ben inceltmek isterken daha da kötü yapmayayım![]()