• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fitim fitsin fit (squat)

bu squat gerçekten ise yariyor mu ? tescillendi mi ?

Ver gazı:KK70: Bakalım başımıza neler gelecek? Ben bir bakayım şu 2. levele merak ettim baya.
evet bir bak bence bir fikrin olur:KK48:

Merhaba bende bugün ebru şallı videosuna başladım bakalım sonuç alıcam mı :KK54:

Normalde bütün hareketleri yapıyorum videodaki ama ben bir gün karın bel bir gun popo birgün kol göğüs çalışıyordum ama bu 2 hafta her gün bakalım sonuç ne olacak :cool:
ebru şallı bende seviyorum arada yapıyorum şu programı varya onun videolarını ama gerçekten çok konuşuyor bazen o karın videosu çok uzun ya ondan üşendim programda 50 dk sürüyor ondan seviyorum :KK19: birde bacağa bağlanan ağırlıklarım falan yok pilates çemberimde yok o nedenle o videoyu yapmam için onları edinmem lazım :KK53: sen onları napıyorsun onlar olmadan da yapılıyormuş gerçi:KK54:

:) teşekkürler. ben 6-7 den fazla yapamiyirum. 15 son yyapabildiğim sayı . siz nasıl yaptınız ? 250 felan yazıyor :(

İmzana bittim.:KK49: Öncelikle hoşgeldin. Ebru Şallı'nın videoları sonuç aldırıyor ama çok konuşuyor aralarda video uzuyor diyenler var sence nasıl? Bize katılmak ister misin? Fikirlerinden faydalanırız.:KK50:
Teşekkür ederim :KK54: Yo aksine konuşmuyor konuşsada en başta vücut esnerken konuşuyor :KK58: Bene yeterli 45 dakika +10 dakika relaxis :KK55: 30 dakika dan sonra yağ ve şeker yakmaya başlar vücut :KK15:

ebru şallı bende seviyorum arada yapıyorum şu programı varya onun videolarını ama gerçekten çok konuşuyor bazen o karın videosu çok uzun ya ondan üşendim programda 50 dk sürüyor ondan seviyorum :KK19: birde bacağa bağlanan ağırlıklarım falan yok pilates çemberimde yok o nedenle o videoyu yapmam için onları edinmem lazım :KK53: sen onları napıyorsun onlar olmadan da yapılıyormuş gerçi:KK54:
Merhaba , bende lastik yerine külotlu çorap kullanıyorum bandım vardı yırtıldı :KK53: çemberim yok varmış gibi yapıyorum bacakları sıkıp:KK54: Plates topum var zaten küçük topum vardı artık yok onun yerinede yatak yastığını 2 kat yapıp koyuyorum altıma :KK30: Ayak ağırlığı kullanmıyorum

Önce ısınma yapıyoruz, sonra squat daha sonra da soğuma ile bitiriyoruz. Daha önceki yaptığımda 250yi 50li setler halinde, 10ar saniyelik dinlenmelerle yapmıştım.

f3b1f470c1923870a5e198270b1e58fd.jpg

tumblr_mhra2heCVV1s3b5k6o1_500.jpg

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57: resmen evrim geçirmiş

Merhaba , bende lastik yerine külotlu çorap kullanıyorum bandım vardı yırtıldı :KK53: çemberim yok varmış gibi yapıyorum bacakları sıkıp:KK54: Plates topum var zaten küçük topum vardı artık yok onun yerinede yatak yastığını 2 kat yapıp koyuyorum altıma :KK30: Ayak ağırlığı kullanmıyorum
:KK48:çok iyiymiş bende kilotlu çorap kullanmaya başlamıştım lastik yırtılınca aynı kafadayız:KK48: bak o yastık iyiymiş yapacağım zaman onu kullanayım arada yapıyorum çünkü fikirler süpermiş teşekkürler:KK76:

Tipik kadın işte her şeye ev usülü çözümü var.:KK76: Benim de su şişesinden dambıllarım var:KK49:

Tipik kadın işte her şeye ev usülü çözümü var.:KK76: Benim de su şişesinden dambıllarım var:KK49:
kimin yok ki su şişesi dambıllar :KK49:benimde başlangıç için 0.33 ml lik olanlardan bile vardı sonra 0.50 ml ye geçmiştim sonra jillianda arad 1 lt liklerle yaptım kafama göre koleksiyonum var:KK70::KK49:

Back
X