• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fitim fitsin fit (squat)

günaydın canlarım :KK60: bende diyodum haftasonu neden kulaklarım çınlıyo :KK56:
Acaba neden?:KK59:

Selam herkese arkadaşlar ben fena odunlasmisim jillian ilk 15 dk sini yapay dedim valla çok zorlandim omzumdan diz kapaklarimdan kısaca eklemlerimden hirt cit sesleri geldi durdu:KK57: 30 squat anca yapabildim zannimca döküldüm. ZorlaYip tamamlayim mi yoksa bedenim böyle az az yaparak alisip esneyince mi tamamini uygulayim bilemedim.
ne dersiniz şimdilik az az yaparak esnetip alistirayim mı vücudumu?:KK64:

Zorlayıp tamamlasaydın canım ya. Arkadaki sarışın kızı takip ediyorsun değil mi? Ayrıca en zor kısmını tamamlamışsın.
İlk defa yapan herkeste böyle sıkıntılar olur. Normal tatlım:KK66: Bırakma sakın.
Normal mi bu halim ya ilk başlayanlar bunları yasadi mi çok uzgunum:KK42:
Bildiğin odun formundayim:KK42:

Ben ilk başında merdiven çıkamıyordum, ağrıdan duramadığımı bilirim. Normal canım bunlar endişe etme vazgeçme:KK20:

Zorlayıp tamamlasaydın canım ya. Arkadaki sarışın kızı takip ediyorsun değil mi? Ayrıca en zor kısmını tamamlamışsın.
İlk defa yapan herkeste böyle sıkıntılar olur. Normal tatlım:KK66: Bırakma sakın.

Ben ilk başında merdiven çıkamıyordum, ağrıdan duramadığımı bilirim. Normal canım bunlar endişe etme vazgeçme:KK20:
Tamam o zaman normalse bunlar squat i tamamlayim jillian yarim kalacak bugün artık yarın vazgeçmek yok...

Neden :63:

Bu kadar kötü durumda olduğumu bilmiyordum demek zayıf olmakla esnekliğin alakası yok .halimi görsen hareketleri de yarım yurum yapayapabildim doğal olarak öyle zorlandim ki. ..inşallah acilirim duzelirim:KK43:

Hepimiz aynı sıkıntıları yaşadık başlarda. Ben 2. levele geçtim bugün, hareketlerimin bazıları yamuk yumuk ama yarın iyi olacak sonraki gün daha iyi.

article-2376433-1AF87551000005DC-687_634x657.jpg

Back
X