• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fitim fitsin fit (squat)

Sıra bende bildirim zamani :KK55:

Leslie 1 mil 15 dk
twist shape stepper 20 dk (1er kiloluk ağrlıklarla)
220 squat:KK53:
8 dklk karın videosu
50 selülit ssavar hareketi
50 üçgen
500 thigh master aletiyle bacak çalışma
15 yarım şınav
Soğuma:KK55:
veeeee bomba haberrrrr bacaklarda sıfır selülit :rolleyes: bu kadarini beklemiyordum:rolleyes: ama kalcada hala var :oops:
:KK55:Bana güven demiştim kuzum gerçekten on numero bir spor.:KK6: Süper selülitsiz bir kız olarak bikiniye hak kazandın:KK5::KK73::KK73::KK73:

kaanil_134398218811.jpg

Selin için geliyor Lune'den bir bikini.:KK73:

Geçer elbette ben ağrıyınca üzülmüyorum demek ki işe yarıyor.:KK66: Göbeğimi de baya sıkılaştıracak belli ki.:KK68:
evet karın kaslarını mükemmel çalıştırıyor ben level 2 de belden ve göbektan baya incelmiştim devam:KK19:

Leslie 1 mil 15 dk
8 dklk karın videosu
50 üçgen
15 yarım şınav
veeeee bomba haberrrrr bacaklarda sıfır selülit :rolleyes: bu kadarini beklemiyordum:rolleyes: ama kalcada hala var :oops:
tebrikler ay bana da darısı tabi önce senin kilona gelmeliyom birde izinden geliyorum takipteyim:KK19: sporda çok iyi okurken kalori yaktım sayende:KK48:

evet karın kaslarını mükemmel çalıştırıyor ben level 2 de belden ve göbektan baya incelmiştim devam:KK19:

tebrikler ay bana da darısı tabi önce senin kilona gelmeliyom birde izinden geliyorum takipteyim:KK19: sporda çok iyi okurken kalori yaktım sayende:KK48:

Emin adımlarla ilerliyorsun canim sen yakinda beni geçersinn :KK55:

Leslie 1 mil 15 dk
8 dklk karın videosu
50 üçgen
15 yarım şınav
Gerçek mi çok sevindim ne kadar zamandır yapıyorsun spor ayyyy inş benimde geçer jartiyetin içinde rahat olmak istiyorum :KK23:

Gerçek mi çok sevindim ne kadar zamandır yapıyorsun spor ayyyy inş benimde geçer jartiyetin içinde rahat olmak istiyorum :KK23:

Squata 1 ayin dolmasina 5 gün falan kaldi canım ama en az 3 aydr farkli sporlar yapiyorum ;) spora devam edersen neden olmasin canim eminim çok yakisicak sana Jartiyer :KK23:

Çok çok tesekkur ederim canım biraz önce geldi aletim yanında plates lastiği vardı :KK49:

Süper canimmm benim favori spor aletim thigh master :KK5: bacaklari cok güzel sikilaştiriyo ve şekle sokuyo :KK8: denedikten sonra haberdar et :KK73: ilk durmadan kaçtane yapcaksin merak ettim ben 60 tane yapabilmistim simdi 500 tane yapiyorum hergün:KK73:

Back
X