• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fitim fitsin fit (squat)

Kızlar dün pilateste karın eritme hareketlerini yaptım demiştim ya, sürekli farklı şekillerde mekik vardı. Bugün karnımın ordaki etler acıyor normal mi bu?

kaanil_134398218811.jpg

Selin için geliyor Lune'den bir bikini.:KK73:
Pörfekto..

Sıra bende bildirim zamani :KK55:

Leslie 1 mil 15 dk
twist shape stepper 20 dk (1er kiloluk ağrlıklarla)
220 squat:KK53:
8 dklk karın videosu
50 selülit ssavar hareketi
50 üçgen
500 thigh master aletiyle bacak çalışma
15 yarım şınav
Soğuma:KK55:
veeeee bomba haberrrrr bacaklarda sıfır selülit :rolleyes: bu kadarini beklemiyordum:rolleyes: ama kalcada hala var :oops:
harikasın yaaaaaaaa :KK9::KK9::KK9:
bende gitsin istiyorummmm :( :( :(

Lune ee ölcem ben yaa durmak yok devam da bu hafta tek jillian mi yapsam vücut alisinca kolay gelir arti squat larà haftaya başlarım.aağrıdan yatamadim dün :oops:
ama yok devam dersen olduğu kadar yapmaya gayret ederim..ppatron sensin:KK54:
benim kadar tembeli yoktur topikte ama yetiscem size inşallah:KK75:

:KK70:evet bunun biraz kısası olcam artık ama sizide alırım yanıma böyle olunca:KK70:

evet ya ben arada yapmayı düşünüyorum çok forma sokuyor bence vucudu:KK19:

unutmadık unutturmadık seni gelene kadar muhasebeci ondandır:KK28:

evet canım fazlasıyla normal ve gerçekten zayıf olmak fit olmak yada esnek olmak değil vucudun yavaş yavaş alışacak benim fazla kilolarım var mesela ama bayadır spor yaptığımdan senden esnek olabilirim:KK53: e hala duruyormusun hadi spora bakayım bu arada ilk günlerde tüm kasların ağrıyacak netten streching videosu yap ekstra:KK68:
Neee arti spor mu ben Lune yle pazarlık yapıp azaltmaya çalışıyorum sen artı streching mi diyorsun:KK45:

lune işte böyle bir fizik istiyorum bennnn:KK19:

sein gidi seni biliyordum kaçamaklar yaptığımı hissetmiştim dün yaramazlık yaptığını senin:KK53: bugün çok çalışman lazım bence:21:

Gerçek mi çok sevindim ne kadar zamandır yapıyorsun spor ayyyy inş benimde geçer jartiyetin içinde rahat olmak istiyorum :KK23:
Wuhuhhhhuuuuu:KK71::KK36: sonra gelsin aşk dolu geceler.
Ayy bırakır mıyım hiç :KK19:. Kurbağa da sırt üstü yere yatıyorum ayaklar kalkık uzun topukları birleştirip poponu doğru indir kaldır.dizlerin iki yana açılacak. Inş anlatabilmişimdir
Valla hayalimde bir şey canlandı ama o mu değil mi bilemeyeceğim.:oops:
:KK70::KK70:Amanın :KK70: tamam tamam yemiycem ya da az yicem :KK48:
Ben diyeceğimi dedim küçük hanım ona göre:63: Seviyorum seni yaa. Yaza sokacağım seni o jartiyere hırs yaptım.:KK70::KK70:Sonra da kocandan komisyon alacağım. Haberin yok ortak çalışıyoruz:KK70::KK70::KK70:

Kızlar dün pilateste karın eritme hareketlerini yaptım demiştim ya, sürekli farklı şekillerde mekik vardı. Bugün karnımın ordaki etler acıyor normal mi bu?
Normal tatlım, hepimizin her yeri ağrıyor spor değiştikçe, ne güzel işe yarıyor kaslar çalışmış demek ki.:KK76:

Lune ee ölcem ben yaa durmak yok devam da bu hafta tek jillian mi yapsam vücut alisinca kolay gelir arti squat larà haftaya başlarım.aağrıdan yatamadim dün :oops:
ama yok devam dersen olduğu kadar yapmaya gayret ederim..ppatron sensin:KK54:
benim kadar tembeli yoktur topikte ama yetiscem size inşallah:KK75:

Canım benim istedikten sonra yetişmekten kolay bir şey yok. Yaparsın:KK56::KK66: Bu hafta sadece Jilliana devam et, az vücudun alışsın sonra geçersin squata. Ağır bir spor çünkü. Birden yüklenip hemen sıkılma yorulma. Sporun çok değil devamlı olanı işe yarar.:KK49::KK73::KK73:

Ayrıca est. ne patronu ben sizin yol arkadaşınızım sadece:KK55:

Normal tatlım, hepimizin her yeri ağrıyor spor değiştikçe, ne güzel işe yarıyor kaslar çalışmış demek ki.:KK76:
Benim karnım çok değil birkaç ay önce şu mavi bikinili kadının gibiydi, bana hep baskı yaptılar ayy çok zayıfsın, kırılcan uçucan diye.. Yıllardır psikolojim bozuldu hep, kilo almaya çalıştım. Şimdi orda oluşan göbek o kadar sinirimi bozuyor ki, ne güzelmiş oysa benim fiziğim, keşke başkalarına kanmasaydım. Şu an kendimi hiç beğenmiyorum, şu göbek gitmeden de beğenmeyeceğim.

Benim karnım çok değil birkaç ay önce şu mavi bikinili kadının gibiydi, bana hep baskı yaptılar ayy çok zayıfsın, kırılcan uçucan diye.. Yıllardır psikolojim bozuldu hep, kilo almaya çalıştım. Şimdi orda oluşan göbek o kadar sinirimi bozuyor ki, ne güzelmiş oysa benim fiziğim, keşke başkalarına kanmasaydım. Şu an kendimi hiç beğenmiyorum, şu göbek gitmeden de beğenmeyeceğim.

Taktiklere kanmışsın tatlım. Çoğu zayıf insana kilo alsın da bizim şişkoluğumuz göze batmasın diye böyle cümleler kuruyorlar. Bir daha söylerlerse tersle, hiç de inanma.

Onlar istemezler mi o belleri 60cm olsun?

Wuhuhhhhuuuuu:KK71::KK36: sonra gelsin aşk dolu geceler.

Valla hayalimde bir şey canlandı ama o mu değil mi bilemeyeceğim.:oops:

Ben diyeceğimi dedim küçük hanım ona göre:63: Seviyorum seni yaa. Yaza sokacağım seni o jartiyere hırs yaptım.:KK70::KK70:Sonra da kocandan komisyon alacağım. Haberin yok ortak çalışıyoruz:KK70::KK70::KK70:
Sizi gidi gidi :KK70:canım beniim bende seviyorum seni yaa canımsın :KK60:
o jartiyerlere gireceğim uleeen :mad:

Back
X