• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fitim fitsin fit (squat)

En yukarıdaki albümler sekmesine tıkla, orda üstte yeni albüm oluştur, yeni fotoğraf ekle falan çıkar, o yönlendirir seni..
Sağol tatlım bilgisayar öğretmeni forum özürlüyüm. yükledim sanırım.
çok güzel ama bi nazar duası okuyun bakmadan :nazar:
Hahahaa yok canım yaa. Korkmasınlar hatta:KK70:
tikkabila ben seni gördüm sende benim yüzümü görebilirsin sen kaldın görmeyen:KK48: bana güvenebilirisn luneyi dinleme:KK48:
Bence beni dinlesin:KK70:
hemen kaldırma lune birazdan gelcem baktım diyene kdr kadırma:KK53:

Yok kuzum gizliliği ayarladım silmem.
çok merak ettim ama dur yüklesin bakalım :nazar::nazar::nazar:
Hadi hayırlısı ya herru ya merru:KK70::p

Sağol tatlım bilgisayar öğretmeni forum özürlüyüm. yükledim sanırım.

Hahahaa yok canım yaa. Korkmasınlar hatta:KK70:

Bence beni dinlesin:KK70:

Yok kuzum gizliliği ayarladım silmem.

Hadi hayırlısı ya herru ya merru:KK70::p
hakikaten çok güzelsin:KK60::nazar: ay o profil resmine benziyorsun hakikaten özellikle bir resimde baya bir aynı:KK19:

Niye kimse yorum yapmıyor enemm korkudan bayıldılar herhal.:KK70:
şoka girmiş olabilirdik ama bir sürü resim var şimdi ayrı ayrı inceledim ben bi tanesinde çok sert bakmışsın belki o resimde bayılmışlardır:KK48: kız ama çok güzelsin fizikde iyiymiş hakikaten :KK19:

şoka girmiş olabilirdik ama bir sürü resim var şimdi ayrı ayrı inceledim ben bi tanesinde çok sert bakmışsın belki o resimde bayılmışlardır:KK48: kız ama çok güzelsin fizikde iyiymiş hakikaten :KK19:
Sağol yavruşum, sert bir duruşum var. Hatta kızarsam eşek tepmişe de döndürürüm. :KK70:
Ama neşeliyimdir gülmeyi çok severim hatta çoğu zaman buraya yazarken kahkaha atıyorum.:KK70:

Teşekkür ederim canım, gördüm kiiii.. :)

Aa sen de mi öğretmensin, meslektaşız o zaman :)
:KK19:

Sağol yavruşum, sert bir duruşum var. Hatta kızarsam eşek tepmişe de döndürürüm. :KK70:
Ama neşeliyimdir gülmeyi çok severim hatta çoğu zaman buraya yazarken kahkaha atıyorum.:KK70:
evet bende burası baya eğlenceli bende sırıtıp duruyorum:KK48: ama bazen sert olmak lazım birde öğretmenmişsin en azından bakışlardan belli olmalı yakışır sanada :cool:

Back
X