- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.406
- 248
evet olabilir beni neden izlemedin bende diyorum hemen silmiş
tamam o zaman izle beni
ben sildim resmimi nasılsa herkes gördü sen kaç yaşındasın ki bana küçük demişsin
![]()
büyüküm 27 olcam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet olabilir beni neden izlemedin bende diyorum hemen silmiş
tamam o zaman izle beni
ben sildim resmimi nasılsa herkes gördü sen kaç yaşındasın ki bana küçük demişsin
![]()
ay çok güzelmişsin sen saçlar çok yakışmış hayalimdeki fizik birde ama ben senden kısayım olamam öylesilmedim ya duruyorrrr aaa seni izlemiyormışum ondan mı göremedin bir daha bak![]()
ay çok güzelmişsin sen saçlar çok yakışmış hayalimdeki fizik birde ama ben senden kısayım olamam öylefıstıksın ya ama
![]()
şimdi sana yaşımı söyliycem şaşırıcanbüyüküm 27 olcamizledim seni, pennn
![]()
şimdi sana yaşımı söyliycem şaşırıcanbende 25 yaşındayım o görüntüde bücürüm ya ondan iyice küçük duruyorum galiba
![]()
yok ya biraz var uzun ince harikasın bende kısa ince olurum fizik güzel olunca boy gerçi çokta önemli olmuyor haklısınboyla ilgisi yokki tatlım fotomu gördünmü yoksa baska bir fotomu gördün![]()
yok ya biraz var uzun ince harikasın bende kısa ince olurum fizik güzel olunca boy gerçi çokta önemli olmuyor haklısınama seni beğendim
bu topikteki kızlar çok güzel ya vay be dedim hepinize
![]()
ya evet bazen sıkıyor ama uafklık muamelesi yapıyorlar resmi kurumlarda sinir oluyorum 25 yaşındayım ben diye dağıtasım geliyor oraları19 gibisn ama avantaj bu yüzün kücük duruyor tatlım
her daim fit olmak lazım haklısın salma sonra salınca bakınız bennn veremiyorum ya 10 kiloya yakın vermem lazım üniversitede saldım böyle oldum mezuniyet fotolarına bakınca dank etti bu ben olanmam dedim artık çok geçti tabi mezuniyet fotolarımdan kaçıyorum resmensağol kuzum kendi çapımızda takılıyoz işte bu ara saldım ama yine baslıcam spora![]()
ben çıkıyorum canım yarın görüşmek üzere buralarda olursan spor yap daha da fit olsağol kuzum kendi çapımızda takılıyoz işte bu ara saldım ama yine baslıcam spora![]()
Bende zorunlu hizmetteyim. O dediğim ücretli çalışırkendi. Tek bayan olmak çok hoştur, çayıma kadar ayağıma geliyordu ama şimdi 11 bayanız. Hepimiz de genç güzel fitizCanım ben zorunlu hizmetteyim, buraya hep yeniler gelir gider, okuldaki tek bayan öğretmen bendim 2 haftaya kadar.. :)
beckham intimately parfümüne bak o zaman mutlaka hem uygun 70 tl hem de çok kalıcı ve harika çiçek kokuyor. Çok soran oldu üstümde varken.bende sandal agacı odunsu kokulara bayılırım ama kışın guzel oluyor
yazın çiçek çiçek kokmak cok guzell :)
bende bende bende istiyoğuuumtamam takip edeyim seni bak![]()
beeeenZaten benziyorum bu kıza ondan koydum kuzular. Dur var resim yükleyeyim. Kim istiyorsa söylesin takip edeyim gözümden kaçmış olan olabilir.