• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fitim fitsin fit (squat)

boyla ilgisi yokki tatlım fotomu gördünmü yoksa baska bir fotomu gördün :KK70:
yok ya biraz var uzun ince harikasın bende kısa ince olurum fizik güzel olunca boy gerçi çokta önemli olmuyor haklısın:KK48: ama seni beğendim:cool: bu topikteki kızlar çok güzel ya vay be dedim hepinize:KK68:

yok ya biraz var uzun ince harikasın bende kısa ince olurum fizik güzel olunca boy gerçi çokta önemli olmuyor haklısın:KK48: ama seni beğendim:cool: bu topikteki kızlar çok güzel ya vay be dedim hepinize:KK68:

sağol kuzum kendi çapımızda takılıyoz işte bu ara saldım ama yine baslıcam spora :KK70:

sağol kuzum kendi çapımızda takılıyoz işte bu ara saldım ama yine baslıcam spora :KK70:
her daim fit olmak lazım haklısın salma sonra salınca bakınız bennn veremiyorum ya 10 kiloya yakın vermem lazım üniversitede saldım böyle oldum mezuniyet fotolarına bakınca dank etti bu ben olanmam dedim artık çok geçti tabi mezuniyet fotolarımdan kaçıyorum resmen:KK45:

Bende varım aslında yapıyorum ama düzensiz yok okuldur sınavdır proje çizimidir kar tatilidir derken sporum düzensiz oluyor :( en son estetik olcam :(

Kızlar tesadüf gördüm burayı neler yapiyorsunuz bana da söyleyin. Bu po..selülit için? ??Bide benim Karnım çıktı yaaa sinir oluyorum? ?Hangi hareket iyi aceba karın için? ?

Canım ben zorunlu hizmetteyim, buraya hep yeniler gelir gider, okuldaki tek bayan öğretmen bendim 2 haftaya kadar.. :)
Bende zorunlu hizmetteyim. O dediğim ücretli çalışırkendi. Tek bayan olmak çok hoştur, çayıma kadar ayağıma geliyordu ama şimdi 11 bayanız. Hepimiz de genç güzel fitiz:cool:

Var ya bu sisteme insanın sövesi geliyor, evden çıkana kadar baktım kar tatili mi diye haber yok. Dışarısı kar, tipi.. Servise zor yürüdüm, servisçi abi hocam geri dön okul yokmuş deyince kendimi karlara ataraktan yuvarlanıp tepinmek istedim. Çok zor sanki yarım saat önceden haber vermek..

bende sandal agacı odunsu kokulara bayılırım ama kışın guzel oluyor
yazın çiçek çiçek kokmak cok guzell :)
beckham intimately parfümüne bak o zaman mutlaka hem uygun 70 tl hem de çok kalıcı ve harika çiçek kokuyor. Çok soran oldu üstümde varken.

Back
X