• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fitim fitsin fit (squat)

51 dim 55e cıktım olculere baksan fazla ama vucutta cok belli olmuyor nedense
iyi olmuş ya 55 iyi bence spor iştah açmıyormu sende açsa işine yarardı:KK39: ama iyisin bence 55 olarak çok stres yapma yüzünde öyle çökük falan değildi zaten gayet sağlıklı duruyorsun sağlıklı olduktan sonra kilo çok büyük dert değil 3 5 kilo az yada çok olmak yani:KK66:

iyi olmuş ya 55 iyi bence spor iştah açmıyormu sende açsa işine yarardı:KK39: ama iyisin bence 55 olarak çok stres yapma yüzünde öyle çökük falan değildi zaten gayet sağlıklı duruyorsun sağlıklı olduktan sonra kilo çok büyük dert değil 3 5 kilo az yada çok olmak yani:KK66:
spor iştah acmıyorda kilo almak icin yardımcı oluyor sanırım yediklerin ictiklerin yarıyor

Evet ben geld i M mm Leslie 1 yapıldı efenim:21:
ağrılara alışmaya başladım veya artık vücut harekete alıştık ca geçiyor bilemedimo_O
kızlar ne yazmışsınız maşallah yaa okumaya çalışacağım geçmiş sayfaları. Muhabbet süper burda:nazar::KK19:

Seve seve canım. Ne yiyip içiyorsun canım ölçülerin yazar mısın

Kalori hesabi yapip dengeli beslemerek 20 kilo verdim canim şimdi de spora ağirlik verdim sıkılaşmak icin şuan genelikle saglikli gidalar yiyorum ama canimin istediginden de mahrum birakmiyorum kendimi ;) 2 yaşında da bir prensesim var :KK68:

Vücut ölçülerim

Göğüs:90
Bel:69
Göbek : 80
Kalça : 94
Basen : 89
Sol ic bacak :54
Sağ ic bacak : 56
Boy 165 Kilo 56 :) yaş 21:KK23:

bildirimim;
  • 2 mil lesli
  • 100 squat
  • 3 bacak hareketi 100'er tane .

daha fazla yapamıyacağım çünkü ayağımın altında yara çıktı canımı acıtıyor ancak bu kadar dayanabildim :KK43:
Harika bence.:KK9::KK9::KK9:
Bildirim zamanı bugün formumda degilim regl olmak üzereyim

Leslie 1 mil 15 dk ( bacaklarda 1 kilo ağırlikla)
50 arkaya tekme
30 arkaya tekme 2 kilo ağirlk her bacakta
50 bacak yana acma 2 kilo agirlik her bacakta
30 deatlift 5 kilo ağırlikla ( squat benzeri bi haraket)
8 dklk karın videosu
50 selülit ssavar hareketi
70 üçgen

Şöyle bi baktim da fena değil yahuuu :63:

Yapilacalar en az 300 thigh master
225 squat:KK50:
:KK57:Ha bu formunda olmadığın halin. :KK74:

olabilir aslında ihbar sebebi:KK43: çocukların ve kendinin suçu ne acaba anlamıyorum bu insanları tamam çok zor bir olay ama çocukları için aykata kalması gerekmez mi :KK43: çok zor bir durum kimsenin başına böyle birşey gelmesin kimsede böyle yollar aramasın inşallah:KK43:
Amin tatlım.

Back
X