• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fitim fitsin fit (squat)

Bir derdim var bölümü canım, nice1985 isimli bir üye, eşi tarafından 2 yıldır aldatılıyormuş, daha önce açtığı konularda da hep şüphelerinden bahsetmiş ama kocası bir şekilde ikna etmişti. Şimdi kesinleşmiş. Kazen kadına ulaşmaya çalışıyor şu an..

Yaa çoookkk üzüldüm Allahm yardmm ettt:(

bildirimim;
  • 2 mil lesli
  • 100 squat
  • 3 bacak hareketi 100'er tane .

daha fazla yapamıyacağım çünkü ayağımın altında yara çıktı canımı acıtıyor ancak bu kadar dayanabildim :KK43:
yeter canım o zaman zorlama:KK54:

Bildirim zamanı bugün formumda degilim regl olmak üzereyim

Leslie 1 mil 15 dk ( bacaklarda 1 kilo ağırlikla)
50 arkaya tekme
30 arkaya tekme 2 kilo ağirlk her bacakta
50 bacak yana acma 2 kilo agirlik her bacakta
30 deatlift 5 kilo ağırlikla ( squat benzeri bi haraket)
8 dklk karın videosu
50 selülit ssavar hareketi
70 üçgen

Şöyle bi baktim da fena değil yahuuu :63:

Yapilacalar en az 300 thigh master
225 squat:KK50:
bu formunda olmamış halin mi acaba :KK70:

havalar duzelsede daha keyifli yapsak su sporları
evet ya bencede kapalı alanda tıkılıp kaldık ya:KK28:

Bildirim zamanı bugün formumda degilim regl olmak üzereyim

Leslie 1 mil 15 dk ( bacaklarda 1 kilo ağırlikla)
50 arkaya tekme
30 arkaya tekme 2 kilo ağirlk her bacakta
50 bacak yana acma 2 kilo agirlik her bacakta
30 deatlift 5 kilo ağırlikla ( squat benzeri bi haraket)
8 dklk karın videosu
50 selülit ssavar hareketi
70 üçgen

Şöyle bi baktim da fena değil yahuuu :63:

Yapilacalar en az 300 thigh master
225 squat:KK50:
her zaman ki gibi harikalar yaratıyorsun ;)

ıp sini polise bildirirler belki sonucta orda cocuklarınıda zehirlemekten bahsetmiş
olabilir aslında ihbar sebebi:KK43: çocukların ve kendinin suçu ne acaba anlamıyorum bu insanları tamam çok zor bir olay ama çocukları için aykata kalması gerekmez mi :KK43: çok zor bir durum kimsenin başına böyle birşey gelmesin kimsede böyle yollar aramasın inşallah:KK43:

olabilir aslında ihbar sebebi:KK43: çocukların ve kendinin suçu ne acaba anlamıyorum bu insanları tamam çok zor bir olay ama çocukları için aykata kalması gerekmez mi :KK43: çok zor bir durum kimsenin başına böyle birşey gelmesin kimsede böyle yollar aramasın inşallah:KK43:
amin amin ..
konuyu okudum da bende tüylerim ürperdi .
inşallah öyle bir şey yapmamıştır :( :(

zayıf olan arkadaşlara gelsin spor yapmazsanız ilk hali yaparsanız son hali:KK70:
2b1c26841be511e384fa22000a1f9c87_7.jpg

aslında cocuklu kadınlar boyle durumlarda cocuklarına sarılarak daha kolay ayaga kalkabilmeliler Allah insanı boyle psikolojilere sokmasın

55 kiloyum 60 kilo olmaya calısıyorum bi ara demir hapı kullandım iştah acıldı kilo aldım yine kullanıyım dedim doktor demir eksikligin yoksa zehirlenme yapar dedi tırstım:KK17:
evet ya fazla demirde iyi değil herşeyin fazlası zarar:KK57: en azından sporla daha fit olursun öyle çok zayıf değilsin bence ama dahada inmemeye dikkat et:KK64:

Back
X