- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
Tamam bitanemm:)Aciklanmamis yarin aksama kadar aciklanir yazarim kuzum sana :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam bitanemm:)Aciklanmamis yarin aksama kadar aciklanir yazarim kuzum sana :)
Senin butler noldu askimTamam bitanemm:)
geçtim bebeğim büt üSenin butler noldu askim
85 aldimmmmmm bildigin 85geçtim bebeğim büt ü
trankripte mezun yazmasını beklıyorum şimdi geçiçi mezunıyet belgesını almak için
onu alıp ösym ye gidicem bilgilerimi güncellemek için
güncelleyince eve gelip tercih yapıcamm
Canimmmmm çoook sevindiim bitanm benimmm:))85 aldimmmmmm bildigin 8540 alsam yeter diyodum 85 aldim transkriptim 2.45 oldu wuhuuuuuuu cok mutluyum su an bu dersten 85 alan olmamisti hic
![]()
Valla yaaaaaa calismistim ama baya biCanimmmmm çoook sevindiim bitanm benimmm:))
Farkında olmadan 85 almissin![]()
Bi ataniyim da aşkım insallah:) gerisi allah yardım eder:)Kızlar Allah muvaffak etsin derslerinizde de çalışma hayatınızda da inşallah.. Okul bitsin başka bir şey istemiyorum diyorsun başta ama iş hayatı da bir o kadar zor ve çetrefilli..
İnsanoğlu işte, istek bitmiyor kuzum.. Okul bitsin dedim bitti, atanayım dedim atandım şimdi de zorunlu hizmet bitsin diyorum, bakalım o bitince ne istekler çıkacak :)Bi ataniyim da aşkım insallah:) gerisi allah yardım eder:)
evet ama okuldan iyidir ya tikka en azından para varKızlar Allah muvaffak etsin derslerinizde de çalışma hayatınızda da inşallah.. Okul bitsin başka bir şey istemiyorum diyorsun başta ama iş hayatı da bir o kadar zor ve çetrefilli..
tebrikler zeki kuzum85 aldimmmmmm bildigin 8540 alsam yeter diyodum 85 aldim transkriptim 2.45 oldu wuhuuuuuuu cok mutluyum su an bu dersten 85 alan olmamisti hic
![]()
Kız para olmasa çekilir mi?evet ama okuldan iyidir ya tikka en azından para var![]()
aslaaaKız para olmasa çekilir mi?![]()
Aynen Tikkam yaa, o zaman da evladım olsun, evim olsun şu bu derken hayat bitiyor işte.Kız para olmasa çekilir mi?![]()
İstediğini anında almak paha biçilemez.aslaaa
açıkcası online alışveriş yapıyorum doya doya
yoksa çekmezdim hahahahahaha
bence atamacaksın hemen kuzuömBen de istediğimi almak.icin hemen atanmak istiyorum![]()
Merhaba, ben melekesin arkadasi gecen size fotografimi gostermisti video onermistiniz. Bende araniza katilip yapmak istiyorum hembboylece duzen olmus olur , benide alir misiniz araniza :)