fitim fitsin fit (squat)

Hos bulduk evet dun yaptim baya bi zorladi beni ama bugunde birazdan yapacagim bazi harekleri cok zor geliyor fakat ,ama yılmak yok diyor meleks :)
O hareketler çok zor özellikle de karın kaslarımızı çalıştırmadığımız için. Benim alışmam bir ayımı aldı ve ara verince yine zorlanıyorum. Peki neden katlanıyorsun bu tempoya dersen, işe yaradığı için.

O hareketler çok zor özellikle de karın kaslarımızı çalıştırmadığımız için. Benim alışmam bir ayımı aldı ve ara verince yine zorlanıyorum. Peki neden katlanıyorsun bu tempoya dersen, işe yaradığı için.
Gordunuz karnimin halini benimde katlanmam gerekiyor aynaya bakmak istemiyorum artik o raddeye geldim. Onceden o kadar takmiyordum ama simdi cok sinirimi bozuyor ..

Askm bi de çok düşük puanla alıyorlar sansima yukselmemistir inşallah. . Geçen senenin puanları hep 60 li puanlar sadece Mersin 76yla almis
biliyorum kardeşime üni seçerken bu bölümün atamalarına bakmıştık :D
beğenmiştik baya düşüktü
hayırlısı kuzum antepe atanırsın inşallah

Iyiyim tesekur ederim siz nasilsiniz :)
İyiyim ben de :))
biliyorum kardeşime üni seçerken bu bölümün atamalarına bakmıştık :KK70:
beğenmiştik baya düşüktü
hayırlısı kuzum antepe atanırsın inşallah
İnşallah bitanemm
Baya yer yazicam
Manisayi da yazıcam lunemin Manisaya cikmisti dimiii:))

Istanbulda baya alım var balım ama cesaret edebilir miyim bilmiyorum ki..

İyiyim ben de :))

İnşallah bitanemm
Baya yer yazicam
Manisayi da yazıcam lunemin Manisaya cikmisti dimiii:))

Istanbulda baya alım var balım ama cesaret edebilir miyim bilmiyorum ki..
istanbul şartları zor pahalı bir şehir aslında ben buralı olmasam sanırım burda çalışmak istemezdim trafik kabusu vs

Tek başıma mücadele edebilir miyim bilmedigim için yazmam istanbulu:)

Ben bilerek az yedim ya sonra nolcagimi bildigim için :KK70:
edemezsin gibi geldiğinden değil bu karmaşa trafik çekilmez kuzum ev masrafı kiraları zaten uçmuş
yoksa sen herşeyle baş edersin :)

hahaha napim gözüm döndüü :D:kk77: şimdide nescafe içiorum şekersiz :D

Back
X