Merhaba :)) amiiin amiin inşllah yaaa

evleniyorum bu sefer kesin olmalı

Bende 21 yaşındayım boy 163 kilo 53 ben 48 olmak istiyorum uzzuuuun bi süredir bu istediğim devam ediyor ama bi türlü şu 5 kiloyu veremedim yaaa

bu süreçte bu kilolarıda vermem lazım.
Buarada arkadaşlar ben squatta bugün 7. Günümü tamamladım. Bikaç basen ve iç bacak egzersizleride yapıyorum ama onları düzenli hale getirebilmiş değilim önceliğim şu squatı bir aya tamamlayabilmek.. Yalnız bir sürü telaşem olduğu için motivasyonum düşebilir gibi

bana yardımcı olun nolur..
Ben armut vucütluyum bel göğüs yok ama allah bir kalça vermiş ki sormayın

hele basenlerim hele hele ooo iç bacaklarım varyaaaaaa offff offf

İdeal bacak kalınlığı araştırdım geçenlerde 1.58 1.65 boy aralığında olan kadınlarda bilek 20cm alt bacak 30 cm üst bacak 50 cm idealmİş.. Benimkini ölçtüm bilek 21 alt bacak 32 üst bacak 56

dedim allah kahretmesşn yaaa..
Bir ara azme gelip 49 kiloya düşmüştüm bu iç bacaklar hala bitişikti hala bitişikti

napicemde gidicikler yaaaaa

bana etkili iç bacak egzersizi lazım..
Çook özeniyorum şu spor yapıp harika vücutlu hatunlara.. Zayıf olmak mesele değil önemli olan şekilli olmak
Hergün girip yaptığım sporları yazarım bende buraya artık.. Bu ramazandada nasıl zayıflayacaksam her sferinde söz veriyorum az yicem diye iftarda kendimi kaybediyorum

Birde beni bir sinir ediyorlar evlenince kilo alcan zaten yok almıcam diyenleri çok duyduk diye tövbe estf yaaa

Gelir gelmez ne çok konuştum ama kusuruma bakmayın

çok doluyum bu bacak kalça konusunda