fitim fitsin fit (squat)

Aynen tatlim bide ramazan ya halsiz herkes bayramdan sonra bomba gibi devam ederiz :KK5: sen nasilsin kuzumm:KK37:
iyiym bende askım öyle uzanıyorumm :)
tikkaya ne oldu kaçırmışım ya geçmiş olsun:KK57:
evet sessizleştik biraz ben hastahane köşelerinde kan verip duruyorum kolum delik deşik oldu kız beni üniye sevk ettiler karaciğer enzimlerim çok yükselmiş neyim var bulmaya çalışıyorlar kendi kendine düşermiş ama sürekli kan veriyorum düşüyor mu düşmüyormu takip altındayım sabah yine kan verdim düşmeye başlasa da rahatlasam ya:KK17:
buralar çok sessiz kalmış sen naptın şeker tercih yaptın mı ne zaman açıklanıyor:KK19:
bebeğim tikkaların olduğu yerde dere taşmış, babası rahatsızlanmıs.. zor gunler gecırıyor tıkka..
gecmıs olsun kuzum sana. neden hala sorunun ne oldugunu bulamıyolar?
bu aksam yapıcam tercıhımı ınsallah
98 kişi alıcak ilk 98 arasında değilim ama belki şansım yaver gider dıyıp tercıh yapıcam..
bu ay olmazsa kasım ayında var atama belkı onda olur..
sen hangı sehırdeydın ?

iyiym bende askım öyle uzanıyorumm :)

bebeğim tikkaların olduğu yerde dere taşmış, babası rahatsızlanmıs.. zor gunler gecırıyor tıkka..
gecmıs olsun kuzum sana. neden hala sorunun ne oldugunu bulamıyolar?
bu aksam yapıcam tercıhımı ınsallah
98 kişi alıcak ilk 98 arasında değilim ama belki şansım yaver gider dıyıp tercıh yapıcam..
bu ay olmazsa kasım ayında var atama belkı onda olur..
sen hangı sehırdeydın ?
a gerçekten mi kaçırmışım ben yine hastalıkla boğuşurken çok geçmiş olsun ya nazar var topiğimizde ya ban yiyor birileri yada hasta oluyoruz:110: inşallah babası çabucak iyileşir:110:bende idare ediyorum ya iyileşrim inşallah ne olduğu tam bell olmasa da :KK1: tokattayım canım var mı buralar:KK55:

Bende iyyim cimcimede canim benim saol :KK60: sanada çok geçmiş olsun deadiimm inşallah biran önce iyleşirsin canimm♥♥
sağol canım benim özledim buraları giremedim kaç gündür doğru dürüst:KK19: ramazanda spor da yapılmıyor topik boş boş kalmış öyle de olunca iyice :KK51:

a gerçekten mi kaçırmışım ben yine hastalıkla boğuşurken çok geçmiş olsun ya nazar var topiğimizde ya ban yiyor birileri yada hasta oluyoruz:110: inşallah babası çabucak iyileşir:110:bende idare ediyorum ya iyileşrim inşallah ne olduğu tam bell olmasa da :KK1: tokattayım canım var mı buralar:KK55:

sağol canım benim özledim buraları giremedim kaç gündür doğru dürüst:KK19: ramazanda spor da yapılmıyor topik boş boş kalmış öyle de olunca iyice :KK51:
yok bebeğim tokat.. güzel şehirler var ama baya
bakalım çıkarsa :KK14:

Merhaba :)) amiiin amiin inşllah yaaa o_O evleniyorum bu sefer kesin olmalı :KK53:
Bende 21 yaşındayım boy 163 kilo 53 ben 48 olmak istiyorum uzzuuuun bi süredir bu istediğim devam ediyor ama bi türlü şu 5 kiloyu veremedim yaaa :KK43: bu süreçte bu kilolarıda vermem lazım.

Buarada arkadaşlar ben squatta bugün 7. Günümü tamamladım. Bikaç basen ve iç bacak egzersizleride yapıyorum ama onları düzenli hale getirebilmiş değilim önceliğim şu squatı bir aya tamamlayabilmek.. Yalnız bir sürü telaşem olduğu için motivasyonum düşebilir gibi o_O bana yardımcı olun nolur..
Ben armut vucütluyum bel göğüs yok ama allah bir kalça vermiş ki sormayın :KK53: hele basenlerim hele hele ooo iç bacaklarım varyaaaaaa offff offf:KK17:
İdeal bacak kalınlığı araştırdım geçenlerde 1.58 1.65 boy aralığında olan kadınlarda bilek 20cm alt bacak 30 cm üst bacak 50 cm idealmİş.. Benimkini ölçtüm bilek 21 alt bacak 32 üst bacak 56 :KK57: dedim allah kahretmesşn yaaa..
Bir ara azme gelip 49 kiloya düşmüştüm bu iç bacaklar hala bitişikti hala bitişikti :KK43: napicemde gidicikler yaaaaa :KK43: bana etkili iç bacak egzersizi lazım..
Çook özeniyorum şu spor yapıp harika vücutlu hatunlara.. Zayıf olmak mesele değil önemli olan şekilli olmak :KK14:
Hergün girip yaptığım sporları yazarım bende buraya artık.. Bu ramazandada nasıl zayıflayacaksam her sferinde söz veriyorum az yicem diye iftarda kendimi kaybediyorum :KK53:
Birde beni bir sinir ediyorlar evlenince kilo alcan zaten yok almıcam diyenleri çok duyduk diye tövbe estf yaaa :KK62:
Gelir gelmez ne çok konuştum ama kusuruma bakmayın :oops: çok doluyum bu bacak kalça konusunda :KK53:
Merhaba canim hos geldin ic bacak icin plie squat yapabilirsin. Benimde ic bacaklarim sikilasmiyordu artik sikilar
QuickMemo+_2015-06-26-15-51-03-1.webp

Adasimmm dogum gunun kutlu olsun bebegim nice saglikli mutlu yillara insallah sewdiklerinle:)

Tikkabilla Tikkabilla kuzummmm cok gecmis olsun ya butun aksilikler ust ustegelmis kiyamam sana ben dua edicem baban icin tatlim benim insallah bian once iyilesir...

La Lune La Lune lunemmm tasiniyomussun bebegim daha yeni goruyorum okuyorum hakkinda hayirlisi olsun cok mutlu ol gittigin yerde lunemm:))

tatlibikiz tatlibikiz ezgimmmm burayida yazdinmi yanima gelseydin iyiydi:)

Selamlarrrrr :KK36: arkadaşlar internette kendimi motive etmek için o mükemmel totolu hatunlara bakarken :KK53: buraya denk geldim geçenlerde.. Sonra tekrar tekrar gelip baktım okudum yazdıklarınızı ve anladımki birbirinizi güzel motive ediyosunuz :KK50: benimde düğününe iki ay kalmış bi kız olarak motivasyona ihtiyacım vaaaar :mad: Yaklaşık iki senedir falan squattı bacak egzersizleriydi kendi çapımda bişeyler yapmaya çalıştım ama düzenli olamadığım için fayda olmadı :KK43: sadece bir ara squatı bir aya yakın devam ettirmiştim etkisinden az buçuk tecrübem var :KK68: Ama dediğim gibi devamlı olamadım şu iki ay içinde kendimi toplamam mutlaka kesinlikle toplamam lazım benide aranıza alır mısınız :KK50::KK200:

Allah utandirmasin az kalmis dugunune cok mutlu olursun insallah canim hosgeldin aramiza:) istersen azmedersen halledersin fistik gibi olursun ben belimi inceltmistim bi kac cm azmederek basarirsin umarim:)

Adasimmm dogum gunun kutlu olsun bebegim nice saglikli mutlu yillara insallah sewdiklerinle:)

Tikkabilla Tikkabilla kuzummmm cok gecmis olsun ya butun aksilikler ust ustegelmis kiyamam sana ben dua edicem baban icin tatlim benim insallah bian once iyilesir...

La Lune La Lune lunemmm tasiniyomussun bebegim daha yeni goruyorum okuyorum hakkinda hayirlisi olsun cok mutlu ol gittigin yerde lunemm:))

tatlibikiz tatlibikiz ezgimmmm burayida yazdinmi yanima gelseydin iyiydi:)

Teşekkürler seliniimmm:KK68::KK68:

Prensesssnil amiin çok teşekkür ederim hoşbuldum :KK68:valla çok azimliyim bacaklarımı incelteyim dünyalar benim olcak sen nasıl incelttin belini ve ne kadar zamanda ? Boyun kilon falan kaçtı ?

Tatlibikiz hoşbulduk canım. :KK36: Yardımcı olursanız çok sevincem gaz verin bol bol böyle kocan gözünü senden alamasın vs vs :rolleyes: aynen öyle zayıf olmak mesele değil maalesef bende o yüzden bundan sonraki hayatıma fit olup fit kalarak devam etmek istiyorum :KK36: sporu düzenli hale getircem inş. Kilom 48 olmasa da vücudum şekillensin oda yeter düğüne kadar. Gerçi evlenecek kız zatıflar derler ama :)) yahu birde eltidir görümcedir nasıl olsa evlenince kilo alcanda , senin yapın kilo almaya müsaitte bilmemnede konuşup durmaları yokmu :mad: geçen iç çamaşırı alıyorum çeyizime kadına diyorumki çok minnak olsun onlardan göster diye. Kadın bana demesin mi zaten evlenince kilo alcan büyük vereyim :mad: teker teker gelsinler ama :KK61:öyle sinir oluyorumki sanki evlenmişimde dombikleşmişim gibi hissediyorum kendimi. Halbuki hayatımda 55 kilonun üstüne çıkmış değilimdir..

Melekes hoşbulduk tatlım :) sumo squat diye biliyorum bu hareketi bende. Etkisini ne kadar sürede gösterdi ? Birde günde kaç tene yaptın ?

Sekerpancari71 doğum gününz kutlu olsun :KK68:

Bugün 100 squat yaptım. Normalde mola vermem gerekiyodu ama ben geçen sefer bir değilde iki gün mola vermiştim adetten dolayı o yüzden busefer molasız devam edicem. Ona ek olarak ebru şallının iki haftada iki beden videosunda 24.25 ile 38.40 arasındaki egzersizleri yapıyorum. Merak eden varsa baksın direk basen için egzersizler var ve bazı iç bacak egzersizleri var. Her hareketi 40 50 kez yapıyorum ve basen bölgemin inanılmaz yandığını hissediyorum. Ek olarak sumo squata başlayabilirim. Nekadar sürüyo hesaplamadım ama yarım saat falan egzersiz yapıyorumdur.ebru şallının videosundakileri iki gğndür yapıyorum squatta ise 9. Gün. Bugün fotoğraflarımı çektim squat programı bitince tekrar çekicem farkı sizlerlede paylaşabilirim :KK68:
Haaa birde iftarda ekmek yemeyerek rejime adımımı attım :KK71:

Back
X