- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
Orası yoktu bitanem yaaaAdasimmm dogum gunun kutlu olsun bebegim nice saglikli mutlu yillara insallah sewdiklerinle:)
Tikkabilla kuzummmm cok gecmis olsun ya butun aksilikler ust ustegelmis kiyamam sana ben dua edicem baban icin tatlim benim insallah bian once iyilesir...
La Lune lunemmm tasiniyomussun bebegim daha yeni goruyorum okuyorum hakkinda hayirlisi olsun cok mutlu ol gittigin yerde lunemm:))
tatlibikiz ezgimmmm burayida yazdinmi yanima gelseydin iyiydi:)
Canim:)Prensesssnil amiin çok teşekkür ederim hoşbuldumvalla çok azimliyim bacaklarımı incelteyim dünyalar benim olcak sen nasıl incelttin belini ve ne kadar zamanda ? Boyun kilon falan kaçtı ?
Tatlibikiz hoşbulduk canım.Yardımcı olursanız çok sevincem gaz verin bol bol böyle kocan gözünü senden alamasın vs vs
aynen öyle zayıf olmak mesele değil maalesef bende o yüzden bundan sonraki hayatıma fit olup fit kalarak devam etmek istiyorum
sporu düzenli hale getircem inş. Kilom 48 olmasa da vücudum şekillensin oda yeter düğüne kadar. Gerçi evlenecek kız zatıflar derler ama :)) yahu birde eltidir görümcedir nasıl olsa evlenince kilo alcanda , senin yapın kilo almaya müsaitte bilmemnede konuşup durmaları yokmu
geçen iç çamaşırı alıyorum çeyizime kadına diyorumki çok minnak olsun onlardan göster diye. Kadın bana demesin mi zaten evlenince kilo alcan büyük vereyim
teker teker gelsinler ama
öyle sinir oluyorumki sanki evlenmişimde dombikleşmişim gibi hissediyorum kendimi. Halbuki hayatımda 55 kilonun üstüne çıkmış değilimdir..
Melekes hoşbulduk tatlım :) sumo squat diye biliyorum bu hareketi bende. Etkisini ne kadar sürede gösterdi ? Birde günde kaç tene yaptın ?
Sekerpancari71 doğum gününz kutlu olsun
Bugün 100 squat yaptım. Normalde mola vermem gerekiyodu ama ben geçen sefer bir değilde iki gün mola vermiştim adetten dolayı o yüzden busefer molasız devam edicem. Ona ek olarak ebru şallının iki haftada iki beden videosunda 24.25 ile 38.40 arasındaki egzersizleri yapıyorum. Merak eden varsa baksın direk basen için egzersizler var ve bazı iç bacak egzersizleri var. Her hareketi 40 50 kez yapıyorum ve basen bölgemin inanılmaz yandığını hissediyorum. Ek olarak sumo squata başlayabilirim. Nekadar sürüyo hesaplamadım ama yarım saat falan egzersiz yapıyorumdur.ebru şallının videosundakileri iki gğndür yapıyorum squatta ise 9. Gün. Bugün fotoğraflarımı çektim squat programı bitince tekrar çekicem farkı sizlerlede paylaşabilirim
Haaa birde iftarda ekmek yemeyerek rejime adımımı attım![]()
Çok sinirlendim ya ne demek evlenince kilo alırsın büyük veriyim . O kadın kilo almış herhalde alla allaaaa
Sen kimseyi dinleme fit bi gelin olcaksin eşin de gözünü senden alamiycakkk:)))
Sporun iyi bugünlük baya iyi hemde