Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım norwe banliKizlar norwe nerede? Uzun zamandir onu gormuyorum. Kacirdigim bir sey mi var?
Ezgim, bitanem ben salihlideyim ama izmir biraktigimda iyiydiwhatsapptan yaz ne zaman gelecegini uygun olunca goruselim.
Carnation umarim nickini dogru yazmisimdir telden alinti kasiyor. Programin ve azmin gercekten iyi devamini dilerim.
Visnereceli sen de hosgeldin. Topik sahibi olarak aslinda ilgisiz degilimdir ama bu aralar hayatim degisiyor cok sik gelemiyorum. Topigin en duzenli uyelerinden tatlibikiz ve sekerpancari71 size yardimci olurlar.
Lara89 piki. Zaten rahatsizlik hissedenlere birakmasi gerektigini soyluyoruz. Ilk sayfada da ciddi bir spor oldugu ve isinmadan, iyice ogrenilmeden yapilmamasi gerektigine dair uyarilarim mevcut.
Kizlar hepinizi seviyorum, umarim en kisa surede duzenimize geri doneriz.
Daha iyileşmedin mi yaakızlar norwe ve tikka yine üzgünler haberiniz olsun neden banlanmışlar bilmiyorum ama yine bişeyler olmuş
bende aynıyım hastayım yuvarlanıp gidiyorum hastane köşelerinde hergün kan veriyorum falan aynı zamanda bademciklerim şişti çok fena ama ilaç içmem yasak acısını çekerek yaşıyorum of of bende üzgünüm gerçek manada
uğramaya çalışıyorum ama pek vaktim olmuyor bu aralar hastalıtan kurtulamadım ya![]()
Merhaba canim yaptiginda buraya yazarsan düzenli yaparsin tatlim squat mekik plank çok güzel kollar için yarım şinav çekmeni ve kalin bi kilotlu çorabi kolunu yukari kaldirip arkaya doğru bük diğer kolun sirtin alt kisminda olacak kilotlu çorabi yukarı yukarı çek ( umarım anlatabilmişimdir yapmayi düşünürsen söyle foto bulurum tatlim ) bu iki haraket kollarını baya sıkılaştirir :) bildirimlerini bekliyorumMerhabalar... Squat yapmaya yeniden başladım başlamasına da düzenli devam ettiremiyorum ya... Bir günlük boşluğu iki gün yaptım. Bugün 100 tane squat yapmam lazım. Mekik ile plankta yapıyorum... Ayrıca kollarım içinde bişeyler yapmam lazım, tombik tombik... Hiç sıkı bir vücüdum yok. Bazı kilolu ve yaşı büyük kadınlar bile benden daha sıkı...Bu arada göbeğim için biberiye yağı sürmeye başladım bugün ama bu ne kötü koku ya...
![]()
bugün ilk günüm 50 tane squat tamamdır![]()
Canım norwe banli
. Neden olduğunu bilmiyorum
Biz ilgileniyoruz bitanemm aklın kalmasin topikte:)
Daha iyileşmedin mi yaa![]()
bizde seni seviyoruz melekesim sende kendine dikkat et![]()
Canım norwe banli
. Neden olduğunu bilmiyorum
Biz ilgileniyoruz bitanemm aklın kalmasin topikte:)
Daha iyileşmedin mi yaa![]()
ısınma hareketlerimi de yaptım ama onları belirtmemişim :)Süperisinma ve soğuma yok mu
ve sadece squat mi yapiyorsun
![]()
Bildirim zamani :)
Squat da 2.Günum :55
Ilk sayfadaki 1. Resimdeki hareketten 50 tane
4. Resim :50
8. Resim : 50
14. Resim : 50
21. Resim :50
Carnationun gonderdigi resimlerde ki hareketlerin çoğunu
Ardindan bir kac dakika zumbaNasil sizce kizlar
![]()
Kizlar norwe nerede? Uzun zamandir onu gormuyorum. Kacirdigim bir sey mi var?
Ezgim, bitanem ben salihlideyim ama izmir biraktigimda iyiydiwhatsapptan yaz ne zaman gelecegini uygun olunca goruselim.
Carnation umarim nickini dogru yazmisimdir telden alinti kasiyor. Programin ve azmin gercekten iyi devamini dilerim.
Visnereceli sen de hosgeldin. Topik sahibi olarak aslinda ilgisiz degilimdir ama bu aralar hayatim degisiyor cok sik gelemiyorum. Topigin en duzenli uyelerinden tatlibikiz ve sekerpancari71 size yardimci olurlar.
Lara89 piki. Zaten rahatsizlik hissedenlere birakmasi gerektigini soyluyoruz. Ilk sayfada da ciddi bir spor oldugu ve isinmadan, iyice ogrenilmeden yapilmamasi gerektigine dair uyarilarim mevcut.
Kizlar hepinizi seviyorum, umarim en kisa surede duzenimize geri doneriz.
Bebegm bahane olcak belki ama zaman bulamıyorum ramazan başladı baslayaliTatlisim squat ne alemde iftardan sonra çoğu zaman firsat bulamıyorum ben acaba orucluyken zorlamadan 50 tane falan yapsak mi vücut hamlamasin![]()
Gayet iyi canımBildirim
130 squat
Diğerleri 50şer kez yaptım
Dün geceden beri uykusuzum ve sıkıntılı bir gündü sporu falan boşverip yatıp uyuyacaktım ama yılmadım yıkılmadım sporumuda yaptım duşumuda![]()
Aynen öyleBebegm bahane olcak belki ama zaman bulamıyorum ramazan başladı baslayali
Ama yapsak hiç fena olmazz
Gayet iyi canım
Moralin bozuk olduğunda bile spordan vazgeçme
Çok iyi motive eder seni:)
Totolar yerinde kizzAynen öyleherşeye rağmen kendim için birşey yapmanın rahhuzuru oluştu içimde ve sorumluluğumun yerine getirdiğim için rahatlık oldu
tam gazz devaam
Sizlerde salmayın totolaru saygı değer idollerim![]()
Oo tamam o zaman taş gibi savur kalçalarıTotolar yerinde kizz
Ben yarın tatile çıkıyorum (sonundaaa) orda hizaya getiririm ben onu![]()
çok iyi canimBildirim
130 squat
Dün geceden beri uykusuzum ve sıkıntılı bir gündü sporu falan boşverip yatıp uyuyacaktım ama yılmadım yıkılmadım sporumuda yaptım duşumuda![]()
çok iyi canimBildirim
130 squat
saol tatlmOo tamam o zaman taş gibi savur kalçalarıiyi tatiller canım
![]()
Teşekkürler tatlımmçok iyi canim![]()