fitim fitsin fit (squat)

bence süpersin sakın yarım bırakma sürünerek yaptığımı bilirim ben:KK19: bende 2 aydır spor yapamıyorum düzenli olarak hastayım biraz çok hamladım birde bırakınca hiç mutlu olmuyor insan baya sıkılaşmıştım şimdi yumuşadı sanki bacaklarım spor çok nankör devamlılık önemli yine:KK51:

daha yolun başındasın canım sabret zamanla oluyor belirgin değişikler ama güzelde oluyor yani:KK54: kolay gelsin pes etme derim:KK52:
Pes etmek yok tatlım devam edicem inşallah :))

bende çok yapamıyorum ya arka arkaya araya başka şeyler sıkıştırabilirsin mesela 50 squat yaptın ya bacak hareketi ekle araya 10 20 tane sonra yine 50 squat falan hem başka kaslarında çalışır:KK3: üçgen hareketimiz var bizim yada köprü asıl adı biz üçgen diyoruz arada ondanda yapablirsin mesela:KK54:
Şuan tatildeyim bu yüzden squatı bile zor yapıyorum :KK48: Ama dediklerine bakıcam canım sağol :KK68:

Hayır canim öyle bişey olamaz ki ben hayatim boyunca hep basen şikayeti ćektim ama zayifladim vve squat yaptim basenden eser kalmadi sen yeni yapmaya başladığın için bacak kası şişiyor ve kalinlaşmiş saniliyor yaptikça inecek ve onun yerini zaman geçtikçe sadece bacagini kaştiginda belli olacak kadar seksi bi kas oluşacak bacağında yani korkmaniza gerek yok biz 7 8 aydir squat yapiyoruz hiç böyle bi sorun yaşamadık:KK19:
Canım benim de basenlerim var umarım senin dediğin gibii olur :KK54: Sen tecrübeli bir hatunsun bir de şey sorucam :oops: Kalçanda nasıl bir değişim oldu ? Yani kalça büyümesi fln yaşamadın dimii :KK48:

Buyrun kizlarrr:KK50: ojelerim soyulmuş olsun o kadar :D
IMG_20150703_105339.webp

Canım benim de basenlerim var umarım senin dediğin gibii olur :KK54: Sen tecrübeli bir hatunsun bir de şey sorucam :oops: Kalçanda nasıl bir değişim oldu ? Yani kalça büyümesi fln yaşamadın dimii :KK48:

Canim kilo verirsen küçülür ama ben kilo vermedigim için ayni kaldi :KK49: squattan önce başka kalca haraketleride yapabilirsin isinma olur hemde mesela köpek iseme haraketi kalça yanlarini çok güzel çaliştiriyor yan yaglar yakildikca kalćada daraliyor:KK39:

Canim kilo verirsen küçülür ama ben kilo vermedigim için ayni kaldi :KK49: squattan önce başka kalca haraketleride yapabilirsin isinma olur hemde mesela köpek iseme haraketi kalça yanlarini çok güzel çaliştiriyor yan yaglar yakildikca kalćada daraliyor:KK39:
Anladım canım çok sagol :)) Söylediğin harekete bakıcaam :KK49:

Back
X