fitim fitsin fit (squat)

Canım çok geçmiş olsun ya
Ağır kardiyo sporları gece yapmayın diyorlar zaten
Böyle etkileri olabiliyor..
Çok mu yüklendin kendine ?
Squat dışında neler yaptın
Çok üzüldüm canım geçmiş olsun :KK43:
sağol tatlım. gece yaptığımdan mı açlıktan mı yoksa yüklendiğimden mi oldu bilmiyorum. ama squat yaparken kesinlikle yorulmadım ve nefes nefese falanda kalmadım yani.. açlıktan olmuştur diye düşünüyorum.
squat ağır kardiyo mu oluyor yani ?
squat dışında birşey yapmadım canım direk squatla başlıyorum onu bitirince diğerlerine başlıyorum işte. 155 yapacaktım 125 te kaldım fenalaştım işte.
bende çok üzgünüm çok hırslıydım ya :KK43:

sağol tatlım. gece yaptığımdan mı açlıktan mı yoksa yüklendiğimden mi oldu bilmiyorum. ama squat yaparken kesinlikle yorulmadım ve nefes nefese falanda kalmadım yani.. açlıktan olmuştur diye düşünüyorum.
squat ağır kardiyo mu oluyor yani ?
squat dışında birşey yapmadım canım direk squatla başlıyorum onu bitirince diğerlerine başlıyorum işte. 155 yapacaktım 125 te kaldım fenalaştım işte.
bende çok üzgünüm çok hırslıydım ya :KK43:
Canım ağırlıklarla squat calışırsan seni zorlayabilir
Ben de bu sabah spor yaparken az daha bayılcaktim
Mekik çekmeden bitirdim sporu

biri hamburger mi dedi :kk77::kk77::kk77::kk77:

Ebbuş benim yerime de ye kız, gerçi meyve ile pek aram yok da şöyle kocaman bir hamburger de yiyebilirsin hani :KK70: Ben de napiim canım işte, bugün evdeyim, pinekliyorum.
Ayy bugün saatler geçmiyo kiiizz ben bu yaşima kadar 2 hamburger anca yedim kiz oda menü bile değil hamburger ekmeği arasi köfte gibi bisi :KK70: severim ama yemiyorum pek
:KK12:Amaaan duymamış olayım topiğe ne olmuş böyle?:KK20:

unuttunuz değil mi şimdi yok ama gelince kesebilir o nedenle hepimizi sağlıklı besinlere davet ediyorum selin ne güzel demiş pırasa yiyin zeytinyağlı:KK70:
Ahh benim birtanecik, akıllı canım Dead'im uymamış bu kötü kızlara. :KK200:
Biz ramazan çıkışı fıstık gibi fotolar atarken bunlar da yan simitle selülitlerini atarlar artık.:KK59:

Eneee doğru valla, Lune kesecek bizi :KK46:
:KK62:
lune çok yoğundu en son salihlideyim demişti sanırım ordan izmire geçecekti tamamen taşındı mı hiç bilmiyorum ama tikka çok giremediğimden hiç karşılaşamadım onunla bende soracaktım ama o da çok giremiyor bu aralar girince bizide aydınlatır zaten:KK52:
İzmir^de kvdemdeyim canlar. Çok sık gelemiyorum gözü kör olsun internet paketinin. Yeni yüklendi ama hiç dayanmıyor kkya girmeye. Çok dertliyim başka tarifeye geçtim. Birkaç güne tam gaz dönüş yapacağım umarım. Ayrıca sporumu da yapıyorum.:KK54:

Salihli'de ev arıyoruz canım hala bulunca taşınacağız o iş şimdilik askıda.:KK66:
sağol canım ya direncim düşük olduğu için bademciklerim sürekli şişti faranjit oldum sinüzit oldum baya çektim midemde kötüydü bulanıyordu ağrıyordu falan sonra çok ilaç yüklemesi benim bünyeye ağır geldi toksik hepatit diye bişey geçirdim kısacası karaciğer enzimlerim yükselmiş normalden çok çok fazla karaciğerim iflas edebilirmiş allah korusun da neyseki öyle bişey yok boğazımda hala ağrıyor tabi ama artık ilaç falan içmem kendi kendime iyileşmem lazım zaten doktor ağrı kesici bile içmen yasak dedi bir süre her gün kan verdim iki hafta boyunca şimdi kontrole geldim enzimlerim tam normale dönmemişti daha yarın kan vericem yine inşallah normale dönmüştür bende baya çektim işe başladım hasta geçti ya inşallah bir daha gelmez hastalık falan:KK17::KK17:

Çok çok çok geçmiş olsun kuzum yaaa, Allah tekrar göstermesin. Bu yaz ne zor geçti bizim için.

Ahh benim birtanecik, akıllı canım Dead'im uymamış bu kötü kızlara. :KK200:
Biz ramazan çıkışı fıstık gibi fotolar atarken bunlar da yan simitle selülitlerini atarlar artık.:KK59:

:KK62:

İzmir^de kvdemdeyim canlar. Çok sık gelemiyorum gözü kör olsun internet paketinin. Yeni yüklendi ama hiç dayanmıyor kkya girmeye. Çok dertliyim başka tarifeye geçtim. Birkaç güne tam gaz dönüş yapacağım umarım. Ayrıca sporumu da yapıyorum.:KK54:

Salihli'de ev arıyoruz canım hala bulunca taşınacağız o iş şimdilik askıda.:KK66:

Çok çok çok geçmiş olsun kuzum yaaa, Allah tekrar göstermesin. Bu yaz ne zor geçti bizim için.
:KK60::KK60: lunemm gelmiş hoş gelmişş:KK200: bilirim o telefon tarife çilesini lune bende bir süre yaşadım biliyorsun çok sıkıntı oluyor anlıyorum seni:KK66: inşallah çok güzel içinize sinen bir ev bulursunuz:cool:
topikçe çok garip zamanlar yaşadık inşallah geçmiştir lune herşey yeni güzel günler bizi bekliyordur umarım:KK60:

Yeni gelen hanımlar Doro ve vişne reçeli gayet iyi gidiyorsunuz bu sıcaklar için.:KK9:
Sevgili Carnation muhtemelen sıcaktan tansiyonun düşmüştür. Hem diyet hem oruç hem de spor bünyene ağır gelmiştir.
Daha hafif programla çalışabilirsin bayrama kadar. Çok geçmiş olsun.:KK68:

:KK60::KK60: lunemm gelmiş hoş gelmişş:KK200: bilirim o telefon tarife çilesini lune bende bir süre yaşadım biliyorsun çok sıkıntı oluyor anlıyorum seni:KK66: inşallah çok güzel içinize sinen bir ev bulursunuz:cool:
topikçe çok garip zamanlar yaşadık inşallah geçmiştir lune herşey yeni güzel günler bizi bekliyordur umarım:KK60:
Umarım canım yaa gerçekten zor bir yaz oldu herkes için.
Tarifemi değiştirdim birkaç güne geçersem, daha sık uğrayacağım.

Back
X