- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya marga bitiriyor beni her seferinde ya
Topigimize profesyonel sporcunun gelmesi çok gyzel :) çok geçmiş olsunMerhabalaaaar, kızlar sayfanızı inceledim. Erkek olsam bu kadar kız poposu incelemezdim herhalde:) fotoğrafların maşallahı var. Biz bile bu kadar özenerek bakıyorsak :)
Ben mühendisim ama yıllarca profesyonel spor yaptım,sakatlıktan dolayı bıraktım o ara kilo aldım vs. şimdide bi spor merkezinde fitness antrenörlüğü yapıyorum. Kalçalardanda memnun değilim, bende squata başlıcam :)
Boy kurtarmis seniii:))boy 1.75 kilo 65. Öyle çok kilolu falan durmuyorum nedense ama 58 olasım var :)
Benden de bir trip geliyoYerim tribinizi canlarim benim. Nasilsiniz? Neler yapiyorsunuz?
Hayir canim kanamani arttirir yapma :)Kızlar regl günümüz de squat yapıyormuyduk ??
Evet canım aynen öyle, ideal kilodan sonra sıkılaşma ve şekillendirme için squat yapılmalı.Canim senin ne kadar kilo fazlan var çok kiloyla yapmak saglikli değil bildiğim kadariyla değil miLa Lune ?
Oooh öyle ihtiyacım var ki uzaklaşmaya. Ev işinden dolayı çok gerginim. Ayrıca 20lik dişim çok ağrıyor.Havuz kenarındayim askmmm
Kolay gelsin güzelim yaa, bugün benim de içimden bir iş yapmak gelmiyor. Dötü yayıp bir o yana bir bu yana döneceğim.fistiğim nasilsin özlefim senii yaaa dön artikkkk
ben telef oldum bugün iftara annemler gelecek temizlik yemek oruç öldürdü beni kizi sallarken biraz dinleniyim dedim
![]()
Kilon gayet iyiymiş, tabii daha şekilli bir vücut kim istemez. Hoş geldin.boy 1.75 kilo 65. Öyle çok kilolu falan durmuyorum nedense ama 58 olasım var :)
Benden de bir trip geliyo![]()
Aynen öyle,boydan yırtıyorum resmen :)Boy kurtarmis seniii:))
Sinsirella33 nickin çok güzelmiş
O zaman her gün bildirim vermeyi unutma :)
hoşbuldum canım, sıkıntılı bi kilo değil ama sıkı olsam daha iyi olacak.Kilon gayet iyiymiş, tabii daha şekilli bir vücut kim istemez. Hoş geldin.
Yerim seniiiiuHepinizi seviyorum ve özledim işte canım.
Üzmeyin beni, yazık Lune'ye.
Askmm dikkatli ol nolur yaYerim seniiiiu
Lune ben 45 kiloya dustum 5 gunde 3 kilo birden verdim yakac gundur asiri bir mide bulantim vardi yedigimi geri gonderiyorum yaaaa yine baslicam sut cici bebe muza
Her şey yoluna gırcek inşallah fıstığımEvet canım aynen öyle, ideal kilodan sonra sıkılaşma ve şekillendirme için squat yapılmalı.
Oooh öyle ihtiyacım var ki uzaklaşmaya. Ev işinden dolayı çok gerginim. Ayrıca 20lik dişim çok ağrıyor.
Bu yaz iyi başlamadı umarım iyi biter.
Kolay gelsin güzelim yaa, bugün benim de içimden bir iş yapmak gelmiyor. Dötü yayıp bir o yana bir bu yana döneceğim.
Gerginlik + sıcak beni fena yaptı.
Yerim seniiiiu
Lune ben 45 kiloya dustum 5 gunde 3 kilo birden verdim yakac gundur asiri bir mide bulantim vardi yedigimi geri gonderiyorum yaaaa yine baslicam sut cici bebe muza
Valla simdi baya bi yedim insallah geri cikarmamAskmm dikkatli ol nolur ya
Daha fazla Verme Kilo
Daha once nasıl ne yiyip aldiysan yine ye lutfen
Her şey yoluna gırcek inşallah fıstığım
Sen enerjisi yüksek bi kizsin yaa kendine gelll
Yapicam bebegim tamam atarimRamazandan sonra. yap tatlim iyi olur. Yine resim atarsin bana ozelden.
Kurban olrm sana fıstığım benimmmValla simdi baya bi yedim insallah geri cikarmam
Yapicam bebegim tamam atarim![]()
Bende sana kurban olurum askimmmmm benimmmKurban olrm sana fıstığım benimmm